fbpx

Ιταλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός θα διώξει τον Μαρσέλο λόγω κιλών»

Ιταλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός θα διώξει τον Μαρσέλο λόγω κιλών»

Τα όσα συμβαίνουν με τον Μαρσέλο στον Ολυμπιακό σχολιάζει δημοσίευμα από την Ιταλία και μάλιστα θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Βραζιλιάνου άσου από το λιμάνι.

Η ιταλική ιστοσελίδα «chiamarsibomber.com» έκανε δημοσίευμα για τα πεπραγμένα του Βραζιλιάνου άσου,στον Ολυμπιακό και προαναγγέλλει έξοδό του από τους «ερυθρόλευκους» λόγω κιλών.

«Τι έγινε με τον Μαρσέλο ; Ο Βραζιλιάνος μετακόμισε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά ο ελληνικός σύλλογος είναι ήδη έτοιμος να τον διώξει. Ο 34χρονος έφθασε στον Πειραιά με ελεύθερη μεταγραφή, αφού έμεινε ελεύθερος μετά την αποτυχημένη απόπειρα ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Μετά από μόλις δυόμιση μήνες, η θέρμη για τον Μαρσέλο χάθηκε στον Πειραιά. Ο Βραζιλιάνος μπήκε στον Ολυμπιακό με ελεύθερη μεταγραφή στις αρχές Σεπτεμβρίου και έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί σχεδόν καθόλου. Ο Βραζιλιάνος, με την ομάδα που προπονεί ο Μίτσελ, έχει παίξει μόλις δύο παιχνίδια τη φετινή σεζόν και δεν έχει κληθεί για τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Επισημαίνεται ότι η κακή εμφάνιση του Μαρσέλο οφείλεται στη φυσική του κατάσταση. Ο Βραζιλιάνος είναι υπέρβαρος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο