fbpx

Futsal Super League, 6η αγωνιστική: Ντέρμπι στον Κορυδαλλό – Δύσκολες δοκιμασίες σε Σαλαμίνα και Πέραμα (pics)

Futsal Super League, 6η αγωνιστική: Ντέρμπι στον Κορυδαλλό – Δύσκολες δοκιμασίες σε Σαλαμίνα και Πέραμα (pics)

Όλα έτοιμα για την 6η στροφή της Stoiximan Futsal Super League, που θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις, μιας και την Κυριακή 20/11 θα πραγματοποιηθούν τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ την αυλαία της αγωνιστικής θα ρίξει το παιχνίδι της Δευτέρας.

Πρώτος αγώνας της αγωνιστικής θα είναι αυτός ανάμεσα σε Κόμπρα ΑΠΣ και Λάρισα Futsal. Οι γηπεδούχοι υποδέχονται τους Θεσσαλούς στο κλειστό του Βύρωνα στις 17:00, το απόγευμα της Κυριακής, προερχόμενοι από την εκτός έδρας επικράτηση επί της Σαλαμίνας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής.

Στις 19:15 έχουμε το ντέρμπι του Σαββατοκύριακου, ανάμεσα σε ΑΣΕ Δούκα και Ερμή Ζωγράφου, στο κλειστό του Κορυδαλλού. Οι νταμπλούχοι προέρχονται από την ισοπαλία απέναντι στην “συγκάτοικό” τους στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ΑΕΚ, ενώ οι φιλοξενούμενοι τρέχει ένα δυναμικό σερί με 3 νίκες, και απέχουν 2 βαθμούς από την κορυφή.

Στις 20:30, έχουμε μία ακόμα αναμέτρηση οριακών καταστάσεων, κατά την οποία η Σαλαμίνα υποδέχεται στο «Νίκος Γραμματικός» την ΑΣ Αθήνα ’90. Οι νησιώτες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, πόσο μάλλον στην έδρα τους, όπου ακόμα δεν έχουν ευτυχήσει να κερδίσουν, ενώ το “καλτσέτο” με μία ακόμα καλή εμφάνιση θα διατηρηθούν στα βορινά της βαθμολογίας.

Στις 21:00, θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας το ματς ανάμεσα σε Πήγασο Αγίας Παρασκευής και Ολυμπιακό Futsal. Η “Αγία” θέλει να κάνει το 2/2, μετά τη νίκη στη Λάρισα, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” ψάχνουν επειγόντως βαθμούς, για να διατηρηθούν στην κατηγορία.

Την αυλαία ρίχνει η αναμέτρηση μεταξύ Νέου Ικόνιου και ΑΕΚ, τη Δευτέρα στις 21:00 το βράδυ. Οι Περαματιώτες θέλουν να βάλουν δύσκολα στην πρωτοπόρο «Ένωση», διεκδικώντας βαθμούς που θα τους ωθήσουν στη βαθμολογική κατάταξη, ενώ το σύνολο του Άγγελου Εμμανουηλίδη θα ψάξει τη νίκη που θα τους κρατήσει σε τροχιά τίτλου.

Το πανόραμα της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League:
Κυριακή 20/11
17:00 Κόμπρα ΑΠΣ-Λάρισα Futsal
19:15 ΑΣΕ Δούκας-Ερμής Ζωγράφου
20:30 Σαλαμίνα-ΑΣ Αθήνα 90′
21:00 Πήγασος Αγίας Παρασκευής-Ολυμπιακός Futsal

Δευτέρα 14/11
21:00 Νέο Ικόνιο-ΑΕΚ

Βαθμολογία (σε 5 αγώνες)
1. ΑΕΚ 13 βαθμοί
2. ΑΣΕ Δούκας 13 βαθμοί
3. Ερμής Ζωγράφου 11 βαθμοί
4. ΑΣ Αθήνα ’90 10 βαθμοί
5. Κόμπρα ΑΠΣ 8 βαθμοί
6. Σαλαμίνα ΓΣ 6 βαθμοί
7. Πήγασος Αγίας Παρασκευής 4 βαθμοί
8. Νέο Ικόνιο ΑΟ Σάλας 3 βαθμοί
9. Λάρισα Futsal 3 βαθμοί
10. ΑΣ Ολυμπιακός Futsal 0 βαθμοί

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο