fbpx

Τσάπρας στο ApexSports.gr: «Να κρατήσουμε τον Λεβαδειακό εκεί που ανήκει – Όνειρο μου η Εθνική»

Τσάπρας στο ApexSports.gr: «Να κρατήσουμε τον Λεβαδειακό εκεί που ανήκει – Όνειρο μου η Εθνική»

Ο νεαρός αμυντικός του Λεβαδειακού, Τριαντάφυλλος Τσάπρας, μίλησε αποκλειστικά στο Apexsports.gr και τον Νίκο Ιωάννου σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Λεβαδειακό, το 2019, όταν και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Την πρώτη του χρονιά, μέτρησε έξι συμμετοχές, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας είδαν πολύ καλά στοιχεία στον παίκτη και την σεζόν 20/21, έγραψε 30 ματς και δύο γκολ στην Super League 2, συμβάλλοντας τα μέγιστα προκειμένου οι Βοιωτοί να επιστρέψουν στα…. σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Φέτος, στα 21 του έτη, έως τώρα έχει σημειώσει 8 συμμετοχές και έχει μοιράσει 2 ασίστ, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων της Super League.

Αναλυτικά η συνέντευξη του 21χρονου παίκτη:

Φέτος είναι η πρώτη σου χρόνια στην Super League, πως αισθάνεσαι;
«Ακριβώς είναι η πρώτη μου χρόνια στην Super League, είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα, από μικρός ήθελα να παίξω σε αυτό το επίπεδο και ειμαι πολύ χαρούμενος που το έχω πετύχει».

Είσαι ικανοποιημένος από την απόδοσή σου έως τώρα ;
«Πάντα προσπαθώ να ξεπερνάω τον εαυτό μου,  δεν σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω μια ασίστ ή να βάλω ένα γκολ. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθάω την ομαδα μου».

Σου δημιουργεί κάποια πίεση το γεγονός πως έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες με παίκτες που έχουν εμπειρία;
«Είναι αρκετά δύσκολο να παίζεις με ομάδες που έχουν παίχτες με εμπειρία και ποιότητα αλλα με κάνει και μένα να μαθαίνω πράγματα και να γίνομαι καλύτερος στο παιχνίδι μου»

– Ο πιο δυνατός αντίπαλος έως τώρα ;
«Είναι όλες οι ομάδες πολύ πιεστικές, δεν υπάρχουν ματς εύκολα, όλα τα ματς πρέπει να τα κυνηγάμε μέχρι το τέλος. Εννοείται ότι όταν παίζεις με τις ”μεγάλες” έχεις μεγαλύτερη πίεση αλλά εξαρτάται και από εμάς πόσο ανταγωνιστικοί θα είμαστε σε αυτά τα παιχνίδια».

– Μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον παίκτη είτε από την ομάδα σου είτε από κάποια άλλη την φετινή σεζόν;
«Ο κάθε παίχτης της ομάδας εχει τα δικά του χαρακτηριστικά,  κάποιοι είναι πιο έμπειροι και άλλοι έχουν άλλα στοιχεία στο παιχνίδι τους. Όπως είπα και πριν υπάρχουν παίχτες με αρκετή ποιότητα που μπορούν να σου κάνουν την ζημιά ανα πάσα ώρα και στιγμή .Υπάρχουν μερικοί που είναι κλειδιά για τις ομάδες τους όπως είναι ο Χάμες του Ολυμπιακού ή ο Πέρεθ του Παναθηναϊκού και άλλοι ακόμα».

– Οι στόχοι της ομάδας τη φετινή σεζόν;
«Οι στόχοι της ομάδας είναι να μπορέσουμε να αγωνιζόμαστε και την επόμενη χρόνια στην Super League».

Ο Λεβαδειακός έχει σημαντικά παιχνίδια εντός έδρας με ομάδες που βρίσκονται κοντά του στη βαθμολογία. Είναι σε θέση να πάρει τους βαθμούς και να φύγει το άγχος της ζώνης του υποβιβασμού;
«Ναι, παρά το κακό αποτέλεσμα που κάναμε την τελευταία αγωνιστική, πριν την διακοπή στον ΟΦΗ, δεν μας επηρεάζει, έχουμε μπροστά μας περίπου ένα μήνα να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κάποια παιχνίδια που θα είναι πολύ σημαντικά για εμάς».

Θεωρείς κάποια ομάδα φαβορί για το πρωτάθλημα;
«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωταθλητή έχουμε έναν γύρο ακόμα. Γνώμη μου πάντως είναι ότι πιο δουλεμένες ομάδες και πιο έτοιμες είναι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ».

Σημαντικότερη στιγμή έως τώρα στην καριέρα σου ;
«Πολύ σημαντική στιγμή και δεν θα την ξεχάσω ποτέ ειναι την ώρα που σφύριξε ο διαιτητής τη λήξη στο ματς με την Βέροια και βγήκαμε πρωταθλητές. Είμαι στην ομάδα από πολύ μικρός και χαίρομαι πολύ που την βοήθησα να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

– Τι σημαίνει ο Λεβαδειακός για εσένα;
«Ο Λεβαδειακός για μένα είναι η ομάδα που με βοήθησε να αναδειχθώ, είμαι από τις ακαδημίες εδώ και ότι έχω κάνει οφείλεται στον Λεβαδειακό. Με έχει βοηθήσει πολύ και είμαι πολύ ευγνώμων γι αυτό. Είναι η δεύτερη μου οικογένεια».

– Οι δικοί σου στόχοι;
«Αυτήν την στιγμή οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να μείνει στην Super League και ελπίζω κάποια μέρα, όπως ο κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής θα το ήθελε, να αγωνιστώ για την Εθνική Ομάδα. Αλλά αυτό που σκέφτομαι αυτήν την στιγμή είναι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία».

– Έχεις κάποιο ίνδαλμα ;
«Γενικά παρακολουθώ διάφορους παίχτες και προσπαθώ να πάρω κάτι από αυτούς. Πιστεύω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίχτης στον κόσμο, αλλά κοντά στα δικά μου δεδομένα μου αρέσει πολύ ο Τιάγκο Σίλβα και ο Σέρχιο Ράμος».

Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου ;
«Μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά ότι είμαι προσηλωμένος σε ότι κάνω. Οι φίλοι μου λένε ότι είμαι επιμελής και ταπεινός αλλά ταυτόχρονα δυναμικός χαρακτήρας. Επίσης είμαι αρκετά πεισματάρης».

– Πως βλέπεις τον εαυτό σου στο μέλλον ;
«Στο μέλλον με φαντάζομαι να συνεχίζω να παίζω επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε ένα πολύ καλό επίπεδο και να προσπαθώ με όλη μου τη δύναμη για την ομάδα μου. Θέλω μόνο να παίζω ποδόσφαιρο».

– Κλείνοντας θα ήθελες να κάνεις κάποια ευχή καθώς πλησιάζουν και οι γιορτές των Χριστουγέννων;
«Εύχομαι πάνω από όλα υγεία φυσικά και να περάσετε όλοι τις γιορτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο