fbpx

Σε αναζήτηση ομάδας ο Σαβιέρ

Σε αναζήτηση ομάδας ο Σαβιέρ

Από το καλοκαίρι του 2022, ο Σαβιέρ γνώριζε πως δε θα είναι στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο 30χρονος Πορτογάλος, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023 με τον Παναθηναϊκό και έμεινε στο Τριφύλλι. Όμως αυτό φαίνεται πως δεν θα γίνει και στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ήδη ο Παναθηναϊκός, έχει ενημερώσει τον Ίβηρα μεσοεπιθετικό, πως πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτό είναι κάτι που θα βολέψει και τον ίδιο προκειμένου να μην μείνει χωρίς αγωνιστική δράση.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιλογή του ποδοσφαιριστή όπως από την στιγμή που δεν τον έχει στα υπόψιν της. Ο Σαβιέρ θα εξετάσει τις όποιες προοπτικές του ανοιχτούν το ερχόμενο διάστημα με μία εξ αυτών είναι εντός Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Λεβαδειακό, καθώς η ομάδα της Βοιωτίας θα ήθελε να ενισχύσει το ρόστερ της με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και πίσω απ’ τον επιθετικό. Η τελική απόφαση θα ληφθεί το ερχόμενο διάστημα, όταν και θα ξεκαθαρίσει αν ο Σαβιέρ παραμείνει στην Ελλάδα ή επιλέξει κάποια άλλη πρόταση που ίσως προκύψει απ’ το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο