fbpx

Ο πρώτος γύρος των εκπλήξεων (info)

Ο πρώτος γύρος των εκπλήξεων (info)

Όλα τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί, λόγω της γιορτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Πέρασαν κιόλας 13 αγωνιστικές στη Super League. Πέρασε κιόλας ο πρώτος γύρος, ο οποίος είχε έντονο πράσινο χρώμα. Ένας πρώτος γύρος απρόβλεπτος από πολλές πλευρές. 

Ο αήττητος Παναθηναϊκός με μόλις μία απώλεια βαθμών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προελαύνει έχοντας αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα για την επιστροφή του στον θρόνο του πρωταθλητή. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κρατήσει σταθερή πορεία, αντέχοντας στην πίεση και τις κακοτυχίες των τραυματισμών. Οι αριθμοί του φετινού «Τριφυλλιού» σίγουρα αποτελούν έκπληξη, όπως εντύπωση προκαλεί η επίδοση του Καρέλη, καθώς αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ. 

Στην απέναντι πλευρά βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», σχεδόν μόνιμα πρωταθλητές χειμώνα τα τελευταία 25 χρόνια, πλέον βρίσκονται στην τέταρτη θέση απέχοντας 12 βαθμούς από την κορυφή. Στις δύο κατηγορίες που κατέχουν την πρωτιά είναι τα δοκάρια και τα αυτογκόλ!

Ο Αστέρας Τρίπολης υποστηρίζει το κίτρινο χρώμα στις φανέλες του, όντας η ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες στο πρωτάθλημα. Ωστόσο ο Άρης έχει την αρνητική πρωτιά των αποβολών.

Παρακάτω οι αριθμοί της Super League μετά το πέρας του πρώτου γύρου: 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο