fbpx

Αυτά ισχύουν για τον Ντόη και την Εθνική Ελλάδας

Αυτά ισχύουν για τον Ντόη και την Εθνική Ελλάδας

Το τελευταίο δεκαήμερο στην ΕΠΟ ασχολούνται με την περίπτωση του Ανδρέα Ντόη και προφανώς γι’ αυτό η μητέρα του δήλωσε πως ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει επιλέξει την Εθνική Ελλάδας. Το τεχνικό επιτελείο της «γαλανόλευκης» ήθελε να καλέσει τον νεαρό άσο για τα εκτός έδρας φιλικά με την Μάλτα και την Ουγγαρία, προκειμένου να τον… κατοχυρώσει. Κι αυτό καθώς οι παράγοντες της Αλβανικής Ομοσπονδίας, όπως είναι λογικό, πιέζουν με κάθε τρόπο για να αγωνιστεί ο Ντόη στη δική τους Εθνική Ανδρών.

Η κλήση για τον Ντόη δεν ήρθε από τον Γ. Πογιέτ, καθώς πρέπει να τακτοποιηθούν πρώτα κάποια διαδικαστικά ζητήματα. Επιπλέον, η διοίκηση της ΕΠΟ δεν θέλει να κατηγορηθεί από την ΠΟ Αλβανίας ότι της «έκλεψε» τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Όταν θα κληθεί ο Ντόη στην Εθνική Ελλάδας, θα δηλώσει πως αυτός την επέλεξε.

Στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής θεωρούν πως ο Ντόη αγωνιστικά έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον Κώστα Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείουν να είναι το μελλοντικό δίδυμο στόπερ της Ομάδας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο