fbpx

Το «αφεντικό» τρελάθηκε: Χρυσάφι ο Αλαφούζος στους παίκτες του ΠΑΟ για τον τίτλο

Το «αφεντικό» τρελάθηκε: Χρυσάφι ο Αλαφούζος στους παίκτες του ΠΑΟ για τον τίτλο

Οι επιτυχίες στο ποδόσφαιρο φέρνουν, εκτός από δόξα, και χρήμα. Ο Παναθηναϊκός μετά από πολλά χρόνια είναι και πάλι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος μοιράζει… χρυσάφι στους πράσινους για να φέρουν την πολυπόθητη κούπα.

Βάσει του εσωτερικού κανονισμού, οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού για κάθε τετράδα νικών θα μοιράζονται 200.000 ευρώ. Όταν έκαναν το «8 στα 8» είχαν ήδη… αποταμιεύσει 400.000 ευρώ. Το σερί των επιτυχιών τους, τους το έσπασε ο Ολυμπιακός με το «Χ» στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Ωστόσο, ο Γ. Αλαφούζος για να «φτιάξει» τους παίκτες του, τους ενημέρωσε ότι αν νικήσουν τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, τότε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό θα μετρήσει ως νίκη και θα τους μοιράσει 200.000 αντί για 100.000 ευρώ. Κι αυτό έγινε. Ετσι, οι πράσινοι μετά το «διπλό» επί του Παναιτωλικού, έφτασαν τις 600.000 ευρώ.

Ο Γ. Αλαφούζος έχει «φτιαχτεί» κι αυτός από την πορεία της ομάδας του και πριν από το ματς με τον Ατρόμητο τους ανακοίνωσε ότι θα μοιραστούν ως έξτρα πριμ άλλες 100.000 ευρώ, αρκεί να νικήσουν και την ομάδα του Περιστερίου. Η νίκη ήρθε, έστω και δύσκολα, οπότε οι πράσινοι έχουν πάρει για την ξέφρενη πορεία τους στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος 700.000 ευρώ. Το ποσό αυτό θα μοιραστεί σε όλη την ποδοσφαιρική ομάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο