fbpx

Ρονάλντο: «Η διοίκηση δεν πίστευε πως η κόρη μου ήταν άρρωστη»

Ρονάλντο: «Η διοίκηση δεν πίστευε πως η κόρη μου ήταν άρρωστη»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποστήριξε πως η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τον πίστευε, όταν τους ενημέρωσε πως η κόρη του ήταν άρρωστη.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό, στη συνέντευξη που παραχώρησε και η οποία έχει ήδη δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στους «κόκκινους διαβόλους», πριν καν προβληθεί. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής τονίζει πως δεν πήρε μέρος στην προετοιμασία, γιατί επέλεξε να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Χαρακτηριστικά, ο Ρονάλντο δήλωσε: «Τα στελέχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε φαινόταν να πιστεύουν 100% ότι η νεογέννητη κόρη μου ήταν άρρωστη. Είναι οδυνηρό γιατί δε δέχτηκαν όσα τους έλεγα. Γι’ αυτό δεν παρακολούθησα το στάδιο προετοιμασίας στην αρχή της σεζόν. Έπρεπε να είμαι εκεί για την οικογένειά μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Πορτογαλία: «Απόλυτη συγκέντρωση στην εθνική Πορτογαλίας. Μία ενωμένη ομάδα που έχει έναν μοναδικό στόχο, να εκπληρώσουμε το όνειρο κάθε Πορτογάλου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο