fbpx

ΑΣ Αθήνα 90′-Νέο Ικόνιο 3-2: Νίκη με ανατροπή και στην 3η θέση το “καλτσέτο”

ΑΣ Αθήνα 90′-Νέο Ικόνιο 3-2: Νίκη με ανατροπή και στην 3η θέση το “καλτσέτο”

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας η νίκη της ΑΣ Αθήνας 90′ επί του Νέου Ικόνιου με σκορ 3-2, στο κλειστό της Πολιτείας, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, με την οποία φτάνει στην 3η θέση χωρίς “συγκάτοικο”.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τα ηνία της αναμέτρησης στο ξεκίνημα, καταφέρνοντας, μάλιστα, να πετύχουν πρώτοι γκολ, αλλά και να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους, με τους Κουρκούτη και Μπάμπαλη.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Ντάρλα, που διαμόρφωσε και το σκορ του πρώτου μέρους, ενώ στην επανάληψη ο ίδιος παίκτης έφερε το παιχνίδι στα ίσια, για να δημιουργήσει συνθήκες… θρίλερ στο ματς.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, τη λύση για το “καλτσέτο” έδωσε ο Παναγόπουλος, που με μία προβολή πάνω στη γραμμή της εστίας του Νέου Ικόνιου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για να ολοκληρωθεί η ανατροπή.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Γιάννη Βρόντου φτάνει τους 10 βαθμούς, μειώνοντας την απόσταση από τους δύο πρωτοπόρους, ενώ το Νέο Ικόνιο μένει στους 3 βαθμούς, στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο