fbpx

ΠΑΟΚ-Βόλος 3-0: Ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και νίκησε εύκολα (pics)

ΠΑΟΚ-Βόλος 3-0: Ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και νίκησε εύκολα (pics)

Ο ΠΑΟΚ φιλοδώρησε με τρία γκολ τον Βόλο (3-0), τον προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα και έφτασε τους 25 βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός.

Ο Δικέφαλος ήταν εύστοχος δύο φορές από τα 11 βήματα και έκανε πιο εύκολη τη νίκη του, ενώ οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν από την άσπρη βούλα και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε φουλ επίθεση από το ξεκίνημα του αγώνα, ενώ και ο Βόλος είχε τις στιγμές του με κορυφαία το πέναλτι που κέρδισε και δεν αξιοποίησε.

Στο 4’ ο Κότνικ απέκρουσε το σουτ του Ελ Καντουρί, ο οποίος στο επόμενο λεπτό έχασε νέα ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε στο επόμενο λεπτό με τον Φελίπε Σοάρες, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε με τη χρήση του VAR.

Στο 13’ ο Ματίγια έπιασε δυνατό σουτ και ο Κοτάρσκι με δυσκολία απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Στο 27’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ντάγκλας Αουγκούστο από τον Κότνικ. Στο επόμενο λεπτό ο Ολιβέιρα ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ (1-0).

Γκολ – ζωγραφιά

Το 2-0 έγινε στο 30’. Ο Ζίβκοβιτς από το ημικύκλιο και με την πλάτη στην εστία, γύρισε το κορμί του και με τρομερό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ του Βόλου. Ηταν ένα γκολ – ζωγραφιά.

Στο 36΄ο Οζέγκοβιτς βγήκε τετ α τετ με τον Κοτάρσκι και ενώ είναι έτοιμος να σκοράρει η βοηθός διαιτητή Χρ. Κουρομπύλια σήκωσε το σημαιάκι. Κανονικά έπρεπε να ολοκληρωθεί η φάση και αν η μπάλα κατέληγε στα δίκτυα, θα γινόταν χρήση του VAR. Σοβαρό λάθος από την Κουρομπύλια.

Στο 41’ η μπάλα βρήκε το χέρι του Κουλιεράκη και μετά από τη χρήση του βίντεο ο ρέφερι υπέδειξε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. Στο 44’ ο Μπαριέντος ανέλαβε την εκτέλεση του, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Μίλησε το VAR

Στο 51’ ο Ζίβκοβιτς με σουτ μέσα από την περιοχή «σημάδεψε» το δοκάρι του Κότνικ.

Στο 60’ ο διαιτητής έκανε και πάλι χρήση του βίντεο και υπέδειξε πέναλτι για αντικανονικό μαρκάρισμα του Ματίγια στον Κωνσταντέλια. Στο 61’ ο Αουγκούστο ευστόχησε από την άσπρη βούλα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο ρέφερι Ανδρέας Γκάμαρης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα κι αν δεν ήταν το VAR θα τα είχε κάνει μαντάρα.

Γκολ: 28’ πεν. Ολιβέιρα, 30 Ζίβκοβιτς, 62’ πεν. Αουγκούστο

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Κίτρινη: Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ/Μεταξάς, Εσκοβάλ, Ντέλετιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Φιλίπε Σοάρες, (73’ Σβαμπ) Ντάγκλας Αουγκούστο (84’ Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84’ Κουαλιάτα), Ελ Καντουρί (74’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (73’ Τόμας).

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Άλχο, Λούνα (87’ Λυμπεράκης), Εσκοβάλ, Πίρινεν, Μπαριέντος (66’ Μπατόκιο), Μεταξάς, Ματίγια, Πάολο Φερνάντες (66’ Νικάρ), Ντέλετιτς (78’ Β. Φερνάντεθ), Οζέγκοβιτς (66’ Κούτσιας).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο