fbpx

Λαμία-Παναιτωλικός 1-3: Ο Καρέλης το πήρε προσωπικά (pics)

Λαμία-Παναιτωλικός 1-3: Ο Καρέλης το πήρε προσωπικά (pics)

Με δυο γκολ του Νίκου Καρέλη, ο Παναιτωλικός νίκησε 3-1 τη Λαμία στο γήπεδο «Αθ. Διάκος» και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 7’ για τους φιλοξενούμενος, όμως ο Τόμας Ντε Βισέντι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 11’. Ο Νίκος Καρέλης σημάδεψε σωστά στο 30’ από την άσπρη βούλα και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση και ένατο φετινό, χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Πέδρο Ζοάο με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτό ήταν το πρώτο του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 41% κατοχή μπάλας και 7/3 τελικές, έναντι 12/3 των γηπεδούχων. Οι Αγρινιώτες έφτασαν τους 16 βαθμούς, μετά την τέταρτη φετινή τους νίκη και ανέβηκαν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Η Λαμία έμεινες τους εννέα βαθμούς, μετά την έκτη φετινή της ήττα και βρίσκεται πλέον στη δέκατη θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και ήταν περισσότερο απειλητικοί στην αντίπαλη εστία. Τα δυο γκολ του Καρέλη στο πρώτο ημίχρονο δείχνουν πως οι Αγρινιώτες ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, όμως οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το σκορ και στις καθυστερήσεις έφτασαν και σε τρίτο γκολ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντε Βινσέντι, Κορνέζος, Μαρμεντίνι – Κορνέλιους

ΛΑΜΙΑ (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σίλβα, Τζανδάρης, Νούνιες (56΄ Ασκόφσκι), Ντε Βινσέντι (76΄ Μαρμεντίνι), Τσιλούλης (76΄ Καραμάνος), Μανούσος (56΄ Μποάκιε, 64΄ Γιακουμάκης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτεσον, Φλόρες, Ντίας (79΄ Μλάντεν), Μόρσεϊ (46΄ Σενγκέλια), Νταγκό (75΄ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (86΄ Πέδρο).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο