fbpx

Εμβιλά: «Να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος το νταμπλ»

Εμβιλά: «Να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος το νταμπλ»

Ο Γιαν Εμβιλά τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση του νταμπλ τη φετινή σεζόν.

Ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην ισοπαλία 0-0 με την ΑΕΚ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και τόνισε πως η ομάδα του αμύνθηκε καλά και δε δέχτηκε γκολ, ενώ θα μπορούσε να έχει σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ο Εμβιλά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δε δεχθήκαμε γκολ. Αμυνθήκαμε καλά. Πρέπει να εμποδίζουμε τους αντιπάλους μας. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δε σκοράραμε. Πρέπει να βελτιώσουμε την προσωπικότητα μας. Σίγουρα η ΑΕΚ μας άσκησε πίεση αλλά οφείλουμε να παίζουμε με περισσότερη πυγμή, να δημιουργούμε ευκαιρίες και να βάζουμε γκολ. Οι οπαδοί μας στηρίζουν σαν τρελοί και πρέπει να τους το ανταποδώσουμε».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τη βαθμολογική θέση του Ολυμπιακού: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια. Η δική μας θέση δε μας αρμόζει. Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε ξεκινήσει καλά. Να συγκεντρωθούμε στον δεύτερο γύρο και να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο