fbpx

Μαγκουάιρ: «Δεν μετανιώνω για ό,τι έγινε στη Μύκονο»

Μαγκουάιρ: «Δεν μετανιώνω για ό,τι έγινε στη Μύκονο»

Λίγες ημέρες πριν βρεθεί στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Χάρι Μαγκουάιρ παραχώρησε συνέντευξη στους «Times» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύλληψή του στη Μύκονο τον Αύγουστο του 2020.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, κατά τη διάρκεια των διακοπών στο νησί της Μυκόνου, ενεπλάκη σε καβγά έξω από ένα μπαρ. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η μικρότερη αδερφή του, η Ντέιζι, είχε προσεγγιστεί από ένα ζευγάρι ανδρών, ότι τής χορήγησαν μια άγνωστη ουσία και είχε αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις της.

Φοβούμενος ότι είχε πέσει θύμα απόπειρας απαγωγής, προσπάθησε να τραπεί σε φυγή. Μάλιστα, συνελήφθη, πέρασε δύο νύχτες υπό κράτηση και αργότερα κρίθηκε ένοχος από το ελληνικό δικαστήριο για επίθεση σε αστυνομικό, αντίσταση στη σύλληψη και απόπειρα δωροδοκίας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή.

Ο Μαγκουάιρ μιλώντας στους «Times» είπε:

«Μερικοί άνθρωποι θα με πιστέψουν, κάποιοι δεν θα το κάνουν, αλλά ένα πράγμα που θα έλεγα για τη Μύκονο είναι ότι δεν μετανιώνω. Δεν ανησυχώ για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν ανησυχώ για οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό γιατί η συνείδησή μου είναι τόσο καθαρή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ.Οι άνθρωποι που ήταν εκεί εκείνο το βράδυ, ήμασταν εννέα, όλοι καταλαβαίνουμε τι συνέβη.
Είμαι ένα παλικάρι που θέλει να ζήσει μια όσο πιο φυσιολογική ζωή γίνεται. Μπορώ να θυμηθώ εκείνη την εποχή, όταν συνέβη, πολλοί άνθρωποι έλεγαν: “Λοιπόν, γιατί δεν έχει ασφάλεια να τον ακολουθεί; Έχει αρκετά χρήματα για να το κάνει αυτό.” Αλλά η ουσία είναι ότι είμαι διακοπές με την οικογένειά μου. Είμαι διακοπές με τη γυναίκα μου και την αδερφή μου και τον αδερφό μου. Θέλω να ζήσω μια κανονική ζωή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο