fbpx

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1: Πέρασε άνετα από τη Λιβαδειά και περιμένει την ΑΕΚ

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1: Πέρασε άνετα από τη Λιβαδειά και περιμένει την ΑΕΚ

Με ένα γκολ του Ανδρούτσου στο 40ο λεπτό ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Λιβαδειά (0-1 τον Λεβαδειακό) για την 12η αγωνιστική της Super League και πάει με άλλη ψυχολογία στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη».

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και αφού έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Χουάνγκ, Μπιέλ (έσωσε εντυπωσιακά ο Μάρκοβιτς) και Ελ Αραμπί, άνοιξε το σκορ στο 40′ με δυνατό σουτ του Ανδρούτσου από το ύψος του πέναλτι.

Στο β’ μέρος ο Λεβαδειακός απείλησε πρώτη φορά με ανάποδο σουτ του Νίκα που έδιωξε σε κόρνερ ο Πασχαλάκης. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο αλλά ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε σωστά το σκορ, τον κακό αγωνιστικό χώρο και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά παρά τις όποιες προσπάθειες του Λεβαδειακού.

Αντίθετα και παρά τη συντήρηση δυνάμεων που έκανε, απείλησε δύο φορές με τους Μπιέλ και Μπακαμπού όμως και τα δύο σουτ έφυγαν ξυστά άουτ. Λίγο νωρίτερα πάντως σε τρομερό σουτ του Χάμες, ο Μάρκοβιτς και πάλι είπε «όχι» στον άσο των «ερυθρολεύκων» κι έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ κερδίζοντας παράλληλα και τα συγχαρητήρια του Κολομβιανού.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος “κιτρίνισε” τους Βρουσάι, Τσάπρα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Μπαχανάκ, Λιάγκας (37′ Τζημόπουλος), Βινίσιους, Βήχος, Σκβάρκα (46′ Γιαννιώτας), Χαμόντ (85′ Τσιριγώτης), Νίκας, Βρακάς, Πετρέ (46′ Δούμτσιος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος (76′ Αβιλα), Βρουσάι, Ντόι, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ (84′ Φορτούνης), Μασούρας (76′ Μπόουλερ), Χ. Ροντρίγκες (84′ Σαμασέκου), Ελ Αραμπί (63′ Μπακαμπού)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο