fbpx

Ελλάδα-Πολωνία 1-4: Χάθηκαν και οι τελευταίες ελπίδες για την πρόκριση στο Παγκόσμιο

Ελλάδα-Πολωνία 1-4: Χάθηκαν και οι τελευταίες ελπίδες για την πρόκριση στο Παγκόσμιο

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Ελλάδος ούτε και στο τρίτο της παιχνίδι να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, μιας και ηττήθηκε από την Πολωνία με σκορ 1-4, στο κλειστό γήπεδο Κορυδαλλού, στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων του 6ου ομίλου, για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γαλανόλευκοι ποδοσφαιριστές είχαν μπει αρκετά συγκροτημένοι στον αγωνιστικό χώρο, πατώντας καλά, αλλά και δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ.

Το οποίο, όμως, δεν ευτύχησαν να βάλουν, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που κόντρα στη ροή του αγώνα βρήκαν δύο τέρματα από τους Κρίτσελ στο 12ο και Μάρεκ, στο 15ο λεπτό, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 0-2.

Στην επανάληψη, το πολυπόθητο γκολ μπήκε από τον ηγέτη της Εθνικής, Μάνο, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 29ο λεπτό, αλλά οι διεθνείς μας δεν έφτασαν μετέπειτα σε γκολ ισοφάρισης, παρά τα περισσότερα ανεβάσματα και την αυξημένη πίεση στα καρέ των Πολωνών.

Αντίθετα, μάλιστα, η Εθνική Ελλάδος δέχθηκε ακόμα δύο τέρματα από καλά οργανωμένες αντεπιθέσεις των Πολωνών, στα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης, από τους Κρίτσελ (ξανά) και Σούρμιακ, για να κλειδώσουν το θρίαμβό τους στον Κορυδαλλό.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας του ομίλου, βλέποντας το Αζερμπαϊτζάν, αλλά και τους χθεσινούς αντιπάλους του, να προελαύνουν έχοντας από 6 βαθμούς.

ΕΛΛΑΔΑ: Ζέρβας, Καραβίδας, Ένσι, Τσίνας, Κονδυλάτος (αρχική 5άδα), Χριστόπουλος, Μάνος, Παπακώστας, Παπαευστρατίου, Φλώρος, Γούσης.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Καλούτζα, Κούμπικ, Ζάσταβνικ, Μρόβιετς, Κρίετζελ (αρχική 5άδα), Μάτζιακ, Σεντλέβσκι, Σούρμιακ, Λέστζακ, Κάνιέβσκι, Μάρεκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο