fbpx

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 2-0: Τρίποντο μετά από ένα μήνα

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 2-0: Τρίποντο μετά από ένα μήνα

Νίκη μετά από έναν μήνα για τον Ατρόμητο που χάρη στα γκολ των Χατζηισαΐα και Κιάρτανσον επιβλήθηκε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η τελευταία νίκη των Περιστεριωτών ήταν πριν έναν μήνα ακριβώς, όταν στις 10 Οκτωβρίου νικούσαν τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

Οι παίκτες του Κόουλμαν έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο ματς, κάτι που πολύ γρήγορα αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για αυτούς στον πίνακα του σκορ.

Στο 9’ ο Ρομπάιγ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μαυρομμάτης έπιασε την κεφαλιά στρώνοντας στον Χατζηισαΐα που με σουτ έκανε το 1-0.
Ο Ρομπάιγ ήταν και πάλι δημιουργός, αυτή τη φορά στη φάση του 12ου λεπτού, όταν σέρβιρε στον Κιάρτανσον με τον τελευταίο να ευστοχεί απέναντι στον Παπαδόπουλο για το 2-0 πολύ γρήγορα.

Το πρώτο μέρος είχε κι άλλες συγκινήσεις, αφού ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Έντερ Γκονζάλες στο 28’ ενώ η καλύτερη στιγμή των Αρκάδων ήρθε στο 31’, όταν ο Γιαννιώτης νίκησε στο τετ α τετ τον Σίτο κρατώντας το 2-0.

Το β’ μέρος έπασχε από ρυθμό και φάσεις, οι γηπεδούχοι κράτησαν σχετικά εύκολα το προβάδισμά τους, φτάνοντας έτσι στην τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα και στους 15 βαθμούς, ανεβαίνοντας παράλληλα στην 7η θέση. Στους 10 πόντους έμεινε από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης που είναι 9ος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Κουέν (77΄Φριντζόνσον), Γκονζάλες (68΄Οικονομίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (68΄Τζαβίδας), Ροτάριου (77΄Κλωναρίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι (46΄Καρμόνα), Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Τασουλής (68΄Άλβαρες), Σίτο, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (68΄Μπερτόγλιο), Κρέσπι, Ριέρα, Μπαράλες (57΄Μπενίτο).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο