fbpx

Οι διεθνείς διαιτητές δεν θα μιλήσουν με την λίγκα

Οι διεθνείς διαιτητές δεν θα μιλήσουν με την λίγκα

Η ΕΠΟ ενημέρωσε για την «συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Παναγιώτη Μπαλτάκου, του Αναπληρωτή Προέδρου Παναγιώτη Δημητρίου και όλων των Διεθνών Διαιτητών και των Διεθνών VAR». Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την καθιέρωση του θεσμού της Επαγγελματικής Διαιτησίας στην Ελλάδα. Από πλευράς ΕΠΟ ελέχθη πως «θα ήταν καλό και σκόπιμο οι ίδιοι οι Διεθνείς Διαιτητές να παρουσιάσουν την δική τους πρόταση σχετικά με το θέμα. Αυτό έγινε αποδεκτό και αναμένεται πλέον η καταγραφή των προτάσεων των Διεθνών Διαιτητών».

Τι κέρδισε η ΕΠΟ απ’ αυτήν την συνάντηση. Κέρδισε ότι οι διεθνείς διαιτητές ακόμα κι αν κληθούν δεν πρόκειται να συναντηθούν με την λίγκα για το πρότζεκτ επαγγελματική διαιτησία. Κι αυτό ήταν η βασική επιδίωξη της Ομοσπονδίας, η διοίκηση της οποίας διατυμπανίζει ότι «η επαγγελματική διαιτησία θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα μας».

Ενα ζητούμενο τώρα είναι πως θα αντιδράσει η λίγκα και ειδικότερα ο πρόεδρος της Βαγγέλης Μαρινάκης που έχει πάρει επάνω του το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο πάντα βρίσκονται θέματα για να ανοίγουν μέτωπο οι ισχυροί «παίκτες» του.

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο