fbpx

Αρης – Λαμία 5-0: «Καυτός» Λουίς Πάλμα οδήγησε με χατ τρικ τους κίτρινους σε ευρεία νίκη

Αρης – Λαμία 5-0: «Καυτός» Λουίς Πάλμα οδήγησε με χατ τρικ τους κίτρινους σε ευρεία νίκη

Ο Λουίς Πάλμα οργίασε στο «Κλ. Βικελίδης» και με χατ τρικ οδήγησε τον Αρη σε μία ευρεία νίκη επί της Λαμίας με 5-0.

Το ματς, με το οποίο άνοιξε η 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, κρίθηκε στο 20’. Το σκορ ήταν ήδη 1-0 και αποβλήθηκε εντελώς αδικαιολόγητα ο Μπεχαράνο. Άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έκαναν πάρτι με πρώτο βιολί τον επιθετικό από την Ονδούρα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ. Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι ήταν πιο πιεστικοί, ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τη Λαμία. Στο 8’ ο Γιακουμάκης με κεφαλιά – πάσα έβγαλε τον Ντε Βινσέντι τετ α τετ με τον Κουέστα, ο οποίος απέκρουσε την προβολή του Αργεντινού μέσου.

Οι κίτρινοι σκόραραν στην πρώτη φάση που δημιούργησαν. Στο 17’ ο Πάλμα σέντραρε, ο Φαμπιάνο βγήκε νικητής στον αέρα και με κεφαλιά εκτέλεσε τον Σαράνοφ (1-0).

Αποβολή και… κατηφόρα

Το παιχνίδι έγειρε υπέρ του Αρη από μία αψυχολόγητη ενέργεια του Μπεχαράνο. Στο 20’ ο Τ. Σιδηρόπουλος σφύριξε φάουλ έξω από την περιοχή της Λαμίας και ο μέσος από τη Βολιβία διαμαρτυρήθηκε έντονα. Αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, αλλά συνέχιζε να διαμαρτύρεται και ο διεθνής ρέφερι του έδειξε και δεύτερη κίτρινη και τον απέβαλε.

SUPER LEAGUE / ΑΡΗΣ – ΛΑΜΙΑ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή, είχαν κλασικές ευκαιρίες και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο πέτυχαν άλλα δύο τέρματα.

Στο 27’, μετά από λάθος του Ντε Βινσέντι, ο Μανού έφυγε στην αντεπίθεση, άδειασε τον Κορνέζο, βρέθηκε απέναντι από τον Σαράνοφ, το πλάσε του όμως ήταν εντελώς άστοχο.

Χατ τρικ Πάλμα

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Λουίς Πάλμα. Στο 33’ ο Ζερβίνιο «χόρεψε» τον Κορνέζο, γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο 22χρονος φορ με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 36’ ο Πίρμσαν «έσπασε» την μπάλα στον Πάλμα που με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Σαράνοφ (3-0).

Ο Αρης συνέχιζε να πιέζει και στο 39’ ο Σαράνοφ απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο καρφωτή κεφαλιά του Φαμπιάνο.

SUPER LEAGUE / ΑΡΗΣ – ΛΑΜΙΑ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Στο 42’ ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε φάουλ, ο Ετέμπο έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό η Λαμία έχασε νέα ευκαιρία με τον Τσιλούλη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι του Φαμπιάνο, ενώ το σόου του Πάλμα συνεχίστηκε στο 58’. Σε αντεπίθεση του Αρη ο Μαντσίνι έδωσε ασίστ στον Πάλμα, ο οποίος με διαγώνιο σουτ σημείωσε χατ τρικ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 70’, μετά από σουτ του Πάλμα, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Κορνέζου, ενώ στο 81’ ο Αρης έχασε διπλή ευκαιρία με τους Φαμπιάνο, Καμάτσο.

Στο 83’ δυνατό σουτ του Μποάκιε απέκρουσε ο Κουέστα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 91’. Ο Μανού Γκαρθία πέρασε κάθετη πάσα στον Γκρέι, ο οποίος πέτυχε το 5-0.

SUPER LEAGUE / ΑΡΗΣ – ΛΑΜΙΑ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Γκολ: 17’ Φαμπιάνο, 33’, 36’, 58’ Πάλμα, 91’ Γκρέι

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κόκκινες: /Μπεχαράνο
Κίτρινες: Ιτούρμπε/Σιμόν

AΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Ετέμπο (85’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (65’ Ντιόπ), Μαντσίνι (65’ Γκρέι), Πάλμα (85’ Νταμπό), Μανού Γκαρθία, Ζερβίνιο (65’ Καμάτσο).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν (86’ Προβυδάκης), Σαραμαντάς, Αντέτζο, Κορνέζος, Μπεχαράνο, Σλίβκα (75’ Καραμάνος), Ασκόφσκι (46’ Τζανδάρης), Τσιλούλης (88’ Μποάκιε), Ντε Βινσέντι (46’ Νούνιες), Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο