fbpx

Τέλος οι ξένοι διαιτητές στην Σούπερ Λίγκα;

Τέλος οι ξένοι διαιτητές στην Σούπερ Λίγκα;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολιάζοντας τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός δήλωσε ότι «είναι μια από τις μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία. Με έναν στημένο διαιτητή, μία στημένη ομοσπονδία στην οποία λειτουργεί το παρακράτος, το οργανωμένο έγκλημα…».

Διαιτητής ήταν ο Δανός Γιάκομπ Κέλετ και κάποιοι στον χώρο της ελληνικής διαιτησίας πανηγυρίζουν. Ο λόγος; Στην τρέχουσα σεζόν οι ΠΑΕ έχουν στραφεί κατά των ξένων διαιτητών που έρχονται στην χώρα μας κι αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί είναι βέβαιο πως η UEFA θα απαγορεύσει σε Ευρωπαίους διαιτητές να σφυρίζουν παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας.

Από την στιγμή που αμφισβητούνται και οι ξένοι διαιτητές από τους Ελληνες παράγοντες, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία μπορεί να ανάψει κόκκινο για τον ορισμό τους στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος κι αυτό θα ανεβάσει το δείκτη τοξικότητας.Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση στην ΣΛ1 ήταν σχετικά ήρεμη, επειδή τα κρίσιμα παιχνίδια τα σφύριζαν ξένοι διαιτητές, ενώ υπάρχει και το VAR.

Οταν οι ΠΑΕ βγάζουν στην σέντρα τους ξένους διαιτητές, τότε θα επιστρέψουμε στους Ελληνες και ο… θεός να βάλει το χέρι του.

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο