fbpx

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι θεωρεί πως ήταν μια ατυχής κλήρωση

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι θεωρεί πως ήταν μια ατυχής κλήρωση

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την κλήρωση του Europa League ο Τσάβι.

Η Μπαρστσελόνα θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Οι «μπλαουγκράνα» θα αντιμετωπίσουν τους «κόκκινους διαβόλους» σε ένα ζευγάρι, που αρκετοί θεωρούσαν πως θα μπορούσε να είναι ο φετινός τελικός της διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικά, ο Τσάβι δήλωσε: «Η κληρωτίδα μας έδωσε τον πιο δύσκολο αντίπαλο που θα μπορούσαμε να έχουμε, όπως συνέβη και στο Champions League. Η τύχη μας γύρισε ξανά την πλάτη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος, ένας ιστορικός σύλλογος, σίγουρα δεν τη θέλαμε απέναντί μας. Έχουν πολύ καλές μονάδες, αλλά το δυνατότερό τους σημείο είναι ότι έχουν ένα φανταστικό σύνολο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα τους αναλύσουμε, όπως οφείλουμε να κάνουμε».

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν είναι μόνο ο Κριστιάνο. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ υπό τις οδηγίες του Τεν Χαγκ. Θα θέλουν να πάρουν την πρόκριση όσο και εμείς. Ο Κριστιάνο είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής. Έχει ορίσει μια ολόκληρη εποχή και μπορεί ακόμα να κάνει τη διαφορά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο