fbpx

Σβάμπ: «Τι ωραία που κερδίσαμε, αυτός είναι ο τίτλος μου».

Σβάμπ: «Τι ωραία που κερδίσαμε, αυτός είναι ο τίτλος μου».

Ο Στέφαν Σβαμπ επέστρεψε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με τη φανέλα βασικού αλλά απέφυγε να πει κάτι που να έχει τον ίδιο πρωταγωνιστή

Ο παίρνει του ΠΑΟΚ στάθηκε ποιο πολύ στην εθνική εικόνα της ομάδας του και όχι τόσο στον εαυτό του.

Όταν του ζητήθηκε να βάλει έναν τίτλο για την επιστροφή του, αρκέστηκε να πει πως χαίρεται που η ομάδα κέρδισε.

«Τι τίτλο να βάλω; Τι ωραία που κερδίσαμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αυστριακός!

«Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί ήταν πολύ σημαντικοί οι βαθμοί για την ομάδα, χαίρομαι και για εμένα που βρέθηκα μετά από καιρό στην ενδεκάδα. Είναι πάρα πολύ ωραίο να βάζεις γκολ, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι να κερδίζει η ομάδα.

Ήταν αρκετός ο καιρός που έβλεπα το παιχνίδι από τον πάγκο, είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και ήμουν στους βασικούς, αλλά όπως είπα και θα το ξαναπώ το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για τη συνέχεια:
«Νομίζω ότι σήμερα έγινε η αρχή με αυτούς τους τρεις βαθμούς, θέλουμε να κερδίσουμε και τα επόμενα δύο παιχνίδια πριν την διακοπή για το Μουντιάλ».

Για το τι άλλαξε ο ΠΑΟΚ από το ντέρμπι: «Ήταν δύο πολύ διαφορετικά παιχνίδια, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ και το σημερινό, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίζει πάντα όπως στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ ότι ήμασταν λίγο πιο αδύναμοι. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να έχει αυτή την επιθετικότητα, αυτόν τον χαρακτήρα και αυτή την ένταση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο