fbpx

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Και ο Σισέ στους ρυθμούς του ντέρμπι (pic)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Και ο Σισέ στους ρυθμούς του ντέρμπι (pic)

Με το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην ποδοσφαιρική κοινότητα της Ελλάδας, οι δημοσιεύσεις τόσο ενεργών ποδοσφαιριστών, όσο και παλαιμάχων είναι στο προσκήνιο πριν την σέντρα.

Αυτή την φορά ο Τζιμπρίλ Σισέ, που αγαπήθηκε και αγάπησε τον Παναθηναϊκό όσο λίγοι, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και να ωθήσει στην νίκη την πρώην του ομάδα.

Ο Γάλλος, ανέβασε δύο φωτογραφίες, όπου στην μια απεικονίζεται το Τριφύλλι που έχει κάνει τατουάζ στο πόδι του και στην άλλη ο πανηγυρισμός του σε γκολ σε ματς ενάντια των Πειραιωτών.

Οι φωτογραφίες του Τζιμπρίλ Σισέ:

Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέραΑκόμα θυμάμαι σαν να ήταν χθες .Η ατμόσφαιρα ήταν καυτή .Σε όλους τους παίκτες έχω να πω ότι αυτό το παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας για τους οπαδούς και για μένα ως οπαδό.Τίποτα άλλο εκτός από τη ΝΙΚΗ. Το 100% δεν είναι αρκετό για αυτό το παιχνίδι.Όλοι μαζί πρέπει να είστε στο παιχνίδι σας παιδιά. Ήθελα να είμαι μαζί σας σήμερα στην Λεωφόρο αλλά δεν γίνονταν. Ωστόσο η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι μαζί σου Παναθηναϊκέ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο