fbpx

Η ανακοίνωση της ΠΕΠΣΣ για τον 55χρονο προπονητή που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Η ανακοίνωση της ΠΕΠΣΣ για τον 55χρονο προπονητή που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Προπονητής ακαδημιών, με διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό του και ιδιαίτερα δημοφιλής στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι ο 55χρονος, τρίτος συλληφθείς για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο 55χρονος έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου, ενώ πρόσφατα διηύθυνε ομάδα 6Χ6 σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Τσεχία.

Ο 55χρονος είναι ο τρίτος κατά σειρά συλληφθείς, μετά τον 35χρονο από τον Κορυδαλλό και τον 39χρονο, υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι από το Νέο Ηράκλειο, που κατηγορείται για την υπόθεση μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης.

Η Ανακοίνωση της ΠΕΠΣΣ

«Η διοίκηση της ΠΕΠΣΣ θέλει να διευκρινίσει σε όλους τους τόνους ότι ο 55χρονος προπονητής, ο οποίος κατηγορείται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, ουδεμία σχέση έχει με το άθλημα της σάλας, ούτε και θέλει να έχει.

Η Ένωση στέκεται χωρίς αστερίσκους απέναντι σε τέτοιες αποτρόπαιες ενέργειες και θα θωρακίσει το άθλημά μας με κάθε τρόπο».

https://futsal.apexsports.gr/2022/11/05/i-anakoinosi-tis-el-as-gia-ton-55chrono-proponiti-pou-empleketai-stin-ypothesi-viasmou-tis-12chronis-apo-ton-kolono/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο