fbpx

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας: Δε φεύγει έως το καλοκαίρι ο Ρούμπεν Αμορίμ

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας: Δε φεύγει έως το καλοκαίρι ο Ρούμπεν Αμορίμ

Ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας εμφανίστηκε ο Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας τόνισε πως δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από τον πάγκο των «λιονταριών», τουλάχιστον έως το τέλος της φετινής σεζόν. Ο Ρούμπεν Αμορίμ εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στην πορτογαλική μάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Αμορίμ δήλωσε: «Θέλω να είμαι προπονητής τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν γιατί είμαι υπεύθυνος και θέλω να δείξω στους φιλάθλους ότι ο σύλλογος έρχεται πρώτος, θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να πω ότι θέλω να φύγω και μετά κάποιος ήρθε ποιος δεν το σκεφτόταν. Δε θα εγκατέλειπα τους παίκτες μου σε μια δύσκολη στιγμή και ειδικότερα τώρα που δεν τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα».

Και συμπλήρωσε: «Ήταν ευλογία να έρθω στη Σπόρτινγκ και θέλω να είμαι ο πρώτος να βοηθήσω όλους και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Όσο για την ανανέωση, δεν ήθελα να το συζητήσω. Είμαι υπεύθυνος για την ομάδα και μόνο η ομάδα μπορεί να αλλάξει αυτή τη στιγμή. Δεν πρόκειται να μιλήσω για ανανέωση, απλά λέω ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς δε θα εγκαταλείψω τους παίκτες και θα το παλέψω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο