fbpx

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Καθάρισε από το δεκάλεπτο

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Καθάρισε από το δεκάλεπτο

Ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στον αγώνα, του ΠΑΟΚ, ήταν αρκετό για τον «δικέφαλο» να νικήσει 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 11η αγωνιστική της Super league.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 αιφνιδιάζοντας για τα καλά τους φιλοξενούμενους.

Μόλις στο 8’ ο Ράφα Σοάρες έκανε τη σέντρα και ο Ινγκασον πιο ψηλά από όλους άνοιξε το σκορ (1-0). Δυο λεπτά μετά ο Ολιβέιρα ανατράπηκε στην περιοχή από τον Σόρια και ο Περράκης έδειξε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σβαμπ για το 2-0.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έριξε τον ρυθμό και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με αυτό το σκορ.

Ο ΠΑΣ απείλησε πρώτη φορά στο 50’ όταν τη σέντρα σουτ του Ροσέρο έδιωξε σε κόρνερ ο Κοτάρσκι. Ο «δικέφαλος» έκανε συντήρηση και κράτησε εύκολα το 2-0 απέναντι στου Γιαννιώτες που δεν μπορούσαν να απειλήσουν.

Ο διαιτητής Περράκης «κιτρίνισε» τους Λιάσο, Κουλιεράκη, Ελ Καντουρί, Ζίφκοβιτς, Σόρια, Σάστρε, Μορέιρα,

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ρ. Σοάρες, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (64’ Νάσμπεργκ), Σβαμπ, Ντάντας, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (79’ Μπισεσβαρ), Ελ Καντουρί (70’ Φ. Σοάρες), Ολιβέιρα (79’ Ολιβέιρα).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος (90’ Τσίρης), Λώλης (81’ Παμλίδης), Μπιλμπάο, Ροσέρο (90’ Τσάβος), Φοφανά (46’ Μορέιρα), Μπάλαν (64’ Σταματελόπουλος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο