fbpx

Λαμία-Βόλος 2-2: Ματς-διαφήμιση, άτυχοι οι γηπεδούχοι  είχαν και δύο δοκάρια

Λαμία-Βόλος 2-2: Ματς-διαφήμιση, άτυχοι οι γηπεδούχοι  είχαν και δύο δοκάρια

Σε ένα «χορταστικό» ματς η Λαμία παραχώρησε ισοπαλία στον Βόλο (2-2). Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη.

Κι αυτό γιατί ήταν άτυχη, καθώς είχε δύο δοκάρια, ενώ ήταν και άστοχη. Οι Βολιώτες πήραν τον βαθμό με δύο πανέμορφα γκολ.

Δοκάρι και γκολ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο τους με ένα γρήγορο γκολ. Πίεζαν από τα άκρα και δημιούργησαν φάσεις από στημένα.

Μόλις στο 2’ ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε φάουλ, ο Σλίβκα βρήκε νικητής στον αέρα, έπιασε γυριστή κεφαλιά και… έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

Στο πρώτο δεκάλεπτο απείλησε και ο Βόλος. Στο 4’ ο Μπαριέντος εκτέλεσε κόρνερ, ο Εσκοβάλ έπιασε το σουτ από κοντά, όμως ήταν άστοχος.

Το σκορ άνοιξε στο 10’. Ο Νοκέρ έξω από την περιοχή του Κλέιμαν πήγε να βγάλει κάθετη πάσα, η μπάλα χτύπησε στον Τζανδάρη και στρώθηκε στον Ντε Βινσέντι που με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 13’ η Λαμία βγήκε στην αντεπίθεση με τον Τσιλουλή, αλλά πριν εκτελέσει απομάκρυνε την μπάλα ο Ουές.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ

Μετά το 25λεπτο ο Βόλος κέρδισε μέτρα μέσα στο γήπεδο και δημιούργησε ευκαιρίες. Η σημαντικότερη ήταν στο 29’, όταν ο Σαράνοφ έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Μπαριέντος.

Η Λαμία είχε αλλάξει τακτική και στόχος της ήταν να «χτυπήσει» για δεύτερη φορά στην κόντρα επίθεση. Στο 30’, μετά από πλασέ του Μανούσου, ο Τσοκάνης «έσβησε» τον κίνδυνο απομακρύνοντας την μπάλα με το κεφάλι. Στο 34’ ο 35χρονος φορ βρέθηκε τετ α τετ με τον Κλέιμαν, όμως το σουτ του έφυγε πάνω από την εστία.

Ροντέο

Στο 37’ διαγώνιο σουτ του Τσιλούλη απέκρουσε ο γκολκίπερ του Βόλου, ενώ στο επόμενο λεπτό ήρθε η ισοφάριση. Ο Πάολο Φερνάντες έξω από την περιοχή απέφυγε τον Σιμόν και με εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Σαράνοφ (1-1).

Το ματς είχε γίνει ροντέο και στο 39’ η Λαμία πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ! Ο Τσιλούλης άνοιξε την μπάλα στον Σιμόν, αυτός έβγαλε σέντρα – ξυραφιά και ο Νούνιες με προβολή την έστειλε στα δίκτυα (2-1).

Στο 44’ ο Τσιλούλης σέντραρε από δεξιά, ο Τζανδάρης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ήταν άστοχος.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν απολαυστικό με τους γηπεδούχους να έχουν οκτώ τελικές και να πετυχαίνουν δύο γκολ.

Γκολ και δοκάρι

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία οπισθοχώρησε, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Σαράνοφ. Ο Μπαριέντος είχε όμως τα… κλειδιά για να την ανοίξει και στο 56’ με ένα απίθανο σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Η ομάδα του Τζ. Φέστα αντέδρασε άμεσα και στο 59’ είχε δοκάρι με τον Τσιλούλη (η μπάλα βρήκε το σώμα του Τσοκάνη). Στο 73’ η Λαμία ζήτησε πέναλτι, αλλά ο Μανούσος ήταν αυτός που μάρκαρε αντικανονικά τον Εσκοβάλ και σωστά δόθηκε επιθετικό φάουλ.

Στο 78’ σουτ του Μπεχαράνο, έδιωξε σε κόρνερ ο Κλέιμαν. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και στο τελευταίο 10λεπτο, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Στο 92’ σουτ του Μποάκι απέκρουσε ο Κλέιμαν.

ΛΑΜΙΑ-ΒΟΛΟΣ 2-2
Σκόρερς: 10′ Ντε Βινσέντι, 39′ Νούνιες / 37′ Φερνάντες, 56′ Μαριέντος
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Κίτρινες: Μανούσος/Π. Φερνάντες, Μεθκίδα.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Σλίβκα, Τσιλούλης (67’ Γιακουμάκης), Νούνιες (83’ Ασκόφκι), Nτε Βινσέντι (77’ Μπεχαράνο), Μανούσος (77’ Μποάκι)

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Ουές (46’ Λούνα), Εσκοβάλ, Σιέλης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Πάολο Φερνάντες (86’ Πίρινεν), Νοκέρ (46’ Μεθκίδα), Nτέλετιτς (68’ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς (86’ Ματίγια)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο