fbpx

Ατρόμητος-Άρης 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν

Ατρόμητος-Άρης 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν

Πείσμα, πάθος, ένταση, νεύρα αλλά και 0-0 στο περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αρη στην 11η αγωνιστική της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τον Ατρόμητο να έχει μπλοκάρει τον Αρη που είχε μόλις μια καλή φάση στο 14’ αλλά το γκολ του Φαμπιάνο με κεφαλιά ακυρώθηκε από το VAR για επιθετικό φάουλ.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αρης ανέβηκε περισσότερο στο γήπεδο αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 60′ με τον Κουέστα να σώσει τα σουτ του Κουέν σε πρώτο χρόνο και του Ρομπάιγ σε δεύτερο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 64’ με σουτ του Ετεμπό που απέκρουσε ο Γιαννιώτης. Στο 67’ ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Γκρέι αλλά μετά από εξέταση του VAR το συνεχίστηκε με την ΠΑΕ του Περιστερίου να διαμαρτύρεται για τη φάση με σχόλιο της στα social media.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Πάρντιου έκανε πιο επιθετικό τον Αρη σε μια προσπάθεια να φτάσει στο γκολ αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Γιαννιώτη και το 0-0 έμεινε ως το φινάλε, αφού ο Γιαννιώτης έσωσε στο 96’ το σουτ του Γκαρθία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ 0-0
Σκόρερ: –
Διαιτητής: Ζαμπαλάς
Κίτρινες: Κοέν, Μαντσίνι, Γκονζάλες, Φαμπιάνο, Μ.Γκαρθία, Μουνίθ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Κουέν (88’ Μουνίθ), Έρλινγκμαρκ (88’ Οικονομίδης), Ροτάριου, Κλωναρίδης (74’ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μαζικού, Οντουμπάζιο (46’ Εμπαγκατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς (66’ Ενκουλού), Ετεμπό, Νταμπό (46’ Μανού Γκαρθία), Ιτούρμπε (61’ Καμάτσο), Γκαρσία, Μαντσίνι, Γκρέι (72’ Πάλμα).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο