fbpx

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ Β’ 1-0: Ο Ντομίνγκες έδωσε τη λύση για την «ελαφρά ταξιαρχία»

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ Β’ 1-0: Ο Ντομίνγκες έδωσε τη λύση για την «ελαφρά ταξιαρχία»

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Super League 2, επικρατώντας 1-0 της ΑΕΚ Β’ στο γήπεδο «Γ. Καμάρας».

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντομίνγκες στο 87’, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδια, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ με τον Σίγκνιεβιτς στο 36’, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Στο 39’ ο Κρητικός πλάσαρε άουτ, ενώ στο 52’ ο Χατζηεμμανουήλ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο καλές στιγμές με τους Γκαρσία στο 16’ και Χριστόπουλο στο 17’.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Λούι (63′ Ερέρα), Οντόνε, Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Πατάπης (83′ Μωραΐτης), Κοροβέσης (52′ Εσπάνια), Παπαγεωργίου, Σίγκνεβιτς, Χαλίμι, Κρητικός (63′ Λούσινγκερ).

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κάτσικας, Τρουμπούλος, Παρράς (76′ Σταμούλης), Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος (83′ Πάπα), Σπυριδάκης (76′ Γκολφίνος), Γερολέμου, Τζ. Γκαρσία (46′ Σκόνδρας), Ε. Χριστόπουλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο