fbpx

Σπόρτινγκ-Αϊντραχτ 1-2: «Σφράγισε» το εισιτήριο μέσα σε ένα δεκάλεπτο

Σπόρτινγκ-Αϊντραχτ 1-2: «Σφράγισε» το εισιτήριο μέσα σε ένα δεκάλεπτο

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης γύρισε μέσα σε δέκα λεπτά την αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και έφυγε με τη νίκη – πρόκριση 2-1 από την Πορτογαλία.

Η γερμανική ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Δ’ Ομίλου με δέκα βαθμούς, μετά την τρίτη νίκη και θα βρεθεί στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Οι Πορτογάλοι έμειναν στους επτά βαθμούς και τερματίζουν στην τρίτη θέση. Τα «λιοντάρια» θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο Europa League, μετά τη νίκη 2-1 της Τότεναμ επί της Μαρσέιγ, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στο “Βελοντρόμ”. Αν το ματς στη Μασσαλία έληγε ισόπαλο, τότε οι Πορτογάλοι θα έμεναν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Στον πάγκο έμεινε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 39’ με το γκολ του Αρτούρ, όμως οι Γερμανοί κατάφεραν να γυρίσουν το ματς του “Ζοζέ Αλβαλάδε” μέσα σε δέκα λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Καμαντά στο 62’ και στο 72’ ο Κόλο Μουανί χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 55% κατοχή μπάλας και 6/4 τελικές, έναντι 4/2 των γηπεδούχων.

Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία)
Βοηθοί: Τόμας Κλάντσνικ (Σλοβενία), Άντραζ Κόβατσιτς (Σλοβενία)
4ος Δαιιτητής: Ντάβιν Σμάιτς (Σλοβενία)
VAR: Χουάν Μαρτίνεθ Νουνουέρα (Ισπανία)
AVAR: Αλεχάντρο Χερνάντεθ (Ισπανία)

Οι συνθέσεις:

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ρούμπεν Αμορίμ): Αδάν, Στ.Γιούστε (78′ Καμπράλ), Κόατες, Ουγκάρτε (63′ Εσούγκο), Ινάσιο, Νούνο Σάντος (32′ Ματέους), Αρτούρ Γκόμες, Έντουαρντς (63′ Τρινκάο), Πόρο, Παουλίνιο, Πέδρο Γκονσάλβες

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Εντικά, Γιάκιτς (80′ Σμόλτσιτς), Τούτα, Σο, Καμάντα, Εμπιμπά (69′ Κνάουφ), Γκέτσε (90′ Αλιντού), Πελεκρίνι, Λίντστρεμ (46΄ Ρόντε), Κολό Μουανί (80΄ Μπορέ)

Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

Τότεναμ      11 –Προκρίθηκε στους «16»

Αϊντραχτ Φρ. 10 –Προκρίθηκε στους «16»

Σπόρτινγκ Λ.  7 –Προκρίθηκε στα play off του Europa League

Μαρσέιγ       6

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο