fbpx

Ρέιντζερς-Άγιαξ 1-3: Πέρασε από τη Γλασκώβη και… υποβιβάστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ ο Άγιαξ

Ρέιντζερς-Άγιαξ 1-3: Πέρασε από τη Γλασκώβη και… υποβιβάστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ ο Άγιαξ

Στο «Άιμπροξ» ο Αγιαξ νίκησε 3-1 τη Ρέιντζερς, κλείδωσε την 3η θέση στο 1ο όμιλο του Champions League και σφράγισε το εισιτήριο του Europa League.

Το σκορ άνοιξε στο 4’. Ο Τάντιτς από αριστερά πάσαρε στον Κουντούς, αυτός άφησε πίσω στον Μπέρχαουζ που με σουτ νίκησε τον Μακγκρέγκορ και έκανε το 0-1.

Ο σκόρερ απείλησε και στο 8’, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 14’ με τον Σακαλά.

Το 0-2 έγινε στο 29’. Ο Βάινταλ από αριστερά πρόλαβε την μπάλα πριν βγει άουτ και με τάκλιν την έδωσε στον Κουντούς. Αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Κινγκ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και στο 86’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Άλβαρες στον Ματόντο. Στο επόμενο λεπτό ο Τάβερνιερ ευστόχησε και μείωσε το σκορ. Ωστόσο, στο 89’ ο Αγιαξ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Κονσεϊσάο (1-3), ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή.

Διαιτητής: Γκλεν Νίμπεργκ (Σουηδία)

Κίτρινες: /Τέιλορ, Ρενσχ, Κονσεϊσάο.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: Μακγκρέγκορ, Τάβερνιερ, Κινγκ, Σαντς, Μπάρισιτς, Άρφιλντ (84’ Λόουρι), Ντέιβις (60’ Καμαρά), Σακαλά, Τίλμαν (60’ Ράιτ), Κεντ (83’ Ματόντο), Τσόλακ (60’ Μορέλος).

ΑΓΙΑΞ: Πάσφεερ, Σάντσες, Τίμπερ, Μπάσεϊ, Βάινταλ (44’ Ρενσχ), Μπέρχαουζ (55’ Κλάασεν), Άλβαρες, Τέιλορ (87’ Γκρίλιτς), Μπέρχβαϊν (88’ Κονσεϊσάο), Κουντούς, Τάντιτς.

Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

Νάπολι       15  –Προκρίθηκε στους «16»

Λίβερπουλ    15  –Προκρίθηκε στους «16»

Αγιαξ         6  –Προκρίθηκε στα play off του Europa League

Ρέιντζερς     0

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο