fbpx

Ολυμπιακός: Το πλάνο για Ναντ και Λεωφόρο και οι… δυο 11άδες του Μίτσελ

Ολυμπιακός: Το πλάνο για Ναντ και Λεωφόρο και οι… δυο 11άδες του Μίτσελ

Ακόμα μια εβδομάδα με διπλή αποστολή για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι για φέτος, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, απέναντι στη Ναντ στο «Γ. Καραϊσκάκης», την Πέμπτη 02/11, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Για το φινάλε στους ομίλους του Europa League, ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει παίκτες με περιορισμένο -έως και μηδενικό- χρόνο συμμετοχής.

Όπως, για παράδειγμα, ο Μπόουλερ, που βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου. Οι Κούντε και Μπουχαλάκης, επίσης, αναμένεται να δώσουν ανάσες στους Εμβιλά και Ινμπεόμ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε δίδυμο Ρέτσου-Σισέ στην άμυνα.

Παράλληλα, ο Ισπανός προετοιμάζει την ομάδα και για το ντέρμπι των «αιωνίων», με τους Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού, Σαμασέκου, Αγκιμπού, Φορτούνη να βρίσκονται στα πλάνα του Μίτσελ για τη Λεωφόρο.

Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν στην απογευματινή (18:00) προπόνηση, ενώ στις 16:30 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Ναντ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο