fbpx

Τα highlights της αναμέτρησης ΑΣ Ολυμπιακός Futsal-ΑΕΚ (vid)

Τα highlights της αναμέτρησης ΑΣ Ολυμπιακός Futsal-ΑΕΚ (vid)

Τρένο δίχως φρένα μοιάζει η ΑΕΚ στη φετινή Stoiximan Futsal Super League, καθώς πέρασε και από το κλειστό του Περάματος, και με εκκωφαντικό τρόπο μάλιστα, κερδίζοντας τον ΑΣ Ολυμπιακό Futsal με σκορ 1-14, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η φιλοξενούμενη Ένωση δεν άφησε το πόδι από το γκάζι, καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, και παρά το γεγονός πως είχε κριθεί από το ημίχρονο (1-6).

Οι “κιτρινόμαυροι” συνέχιζαν να σκοράρουν κατά ριπάς, φτάνοντας το δείκτη του σκορ για μία ακόμα φορά σε… τρομακτικά επίπεδα, μετά τα 12 γκολ επί της Λάρισας, αλλά και τα 7 τέρματα στη Σαλαμίνα.

Σε αντίθεση με τους “ερυθρόλευκου” του Σταύρου Ράπτη, που δεν έχουν ευτυχήσει ακόμα να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο Ελληνικό πρωτάθλημα, διανύοντας ένα μη παραγωγικό ξεκίνημα, με 0/4.

Γεγονός που αυξάνει την πίεση στο στρατόπεδο των Πειραιωτών, ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής αν μη τι άλλο συνέχειας.

YouTube video
https://futsal.apexsports.gr/2022/11/01/as-olympiakos-futsal-aek-1-14-choris-oikto-i-enosi-apenanti-stous-erythrolefkous/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο