fbpx

Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1: Έστειλε τους «ροχιμπλάνκος» στον καναπέ

Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1: Έστειλε τους «ροχιμπλάνκος» στον καναπέ

Η Πόρτο νίκησε 2-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης και την άφησε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Οι «ροχιμπλάνκος» έχασαν το εισιτήριο για το Europa League στην ισοβαθμία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και πλέον είναι αναγκασμένοι να επικεντρωθούν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μεντί Ταρεμί στο 5’ και ο Στίβεν Εουστάκιο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 24’. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ με το αυτογκόλ του Ιβάν Μαρκάνο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Πόρτο τελείωσε την αναμέτρηση με 51% κατοχή μπάλας και 16/8 τελικές, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε 11/5 τελικές.

Με αυτή τη νίκη, η οποία ήταν η τέταρτη στον όμιλο, οι «Δράκοι» έφτασαν τους δώδεκα βαθμους και τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου. Από την άλλη πλευρά, η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε στους πέντε βαθμούς, μετά την τρίτη ήττα της και έμεινε εκτός Europa League, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλια)
Βοηθοί: Τσίρο Καρμπόνε (Ιταλία), Αλεσάντρο Γκαλατίνι (Ιταλία)
4ος Διαιτητής: Νταβίντε Μάσα (Ιταλία)
VAR: Μασιμιλιάνο Ιράτι (Ιταλία)
AVAR: Πολ Φαν Μπόεκελ (Ολλανδία)

Οι συνθέσεις:

Πόρτο: Κόστα, Πεπέ (89′ Κονσεϊσάο), Καρδόσο, Μαρκάνο, Σανούσι (53′ Βέντελ), Οτάβιο (89′ Μπόρζες), Γκρούγιτς, Εουστάκιο, Γκαλένο (89′ Φόλια), Εβανίλσον (81′ Μαρτίνεθ), Ταρεμί

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες, Μαντάβα, Μολίνα, Ντε Πολ, Βιτσέλ, Σαούλ (60′ Καράσκο), Κορέα (85′ Μπάριος), Γκριεζμάν, Φέλιξ (61′ Κούνια)

Η βαθμολογία του Β’ Ομίλου:

1 Πόρτο 12
2 Μπριζ 11
3 Λεβερκούζεν 5
4 Ατλέτικο Μαδρίτης 5

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο