fbpx

Λεβερκούζεν-Κλαμπ Μπριζ 0-0: Συνεχίζουν στο Europa League οι Γερμανοί

Λεβερκούζεν-Κλαμπ Μπριζ 0-0: Συνεχίζουν στο Europa League οι Γερμανοί

Μπορεί να μη νίκησε αλλά η Μπάγερ Λεβερκούζεν πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, αφήνοντας εκτός Ευρώπης την Ατλέτικο Μαδρίτης στην ισοβαθμία του Β’ ομίλου.

Οι δύο ομάδες δεν… τρελάθηκαν να ψάχνουν το γκολ, ειδικά από τη στιγμή που στο άλλο ματς η Ατλέτικο βρισκόταν πίσω στο σκορ. Η Μπριζ συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση πίσω από την Πόρτο, ενώ η Λεβερκούζεν ισοβάθμησε στους πέντε πόντους με την Ατλέτικο, την οποία όμως έχει νικήσει στη Γερμανία και έχει πάρει ισοπαλία στη Μαδρίτη.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό στο πρώτο μέρος, αποκτώντας όμως λίγη ζωντάνια στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 47’ ο Μπιουκάναν είχε δοκάρι για τους Βέλγους και οκτώ λεπτά αργότερα τον μιμήθηκε ο Χάντσον-Οντόι για λογαριασμό της Λεβερκούζεν, αφού αρχικά ο Μινιολέ απέκρουσε.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς πολλά-πολλά στο 0-0 και οι δύο αντίπαλοι έμειναν ικανοποιημένοι.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του β’ ομίλου:

Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1
(5΄ Ταρεμί, 24΄ Εουστάκιο – 90΄+5 αυτ. Μαρκάνο)

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μπριζ 0-0

Βαθμολογία
Πόρτο 12
Κλαμπ Μπριζ 11
Λεβερκούζεν 5
Ατλέτικο Μ. 5

Λεβερκούζεν (Αλόνσο): Χραντέτσκι, Τα, Κοσουνού, Ταπσόμπα, Φρίμπονγκ, Άντριχ, Παλάσιος (46′ Ντεμιρμπάι), Μπάκερ, Ντιαμπί (76′ Αντλί), Σικ (89′ Χλόζεκ), Χάντσον Οντόι (76′ Αμίρι).

Κλαμπ Μπριζ (Χόεφκενς): Μινιολέ, Σόμπολ (79′ Λάριν), Μέχελε, Μπογιατά, Μπουκάναν, Βάνακεν, Νίλσεν, Μέιγερ, Σογουά, Τζουτγκλά (87′ Γιαρεμτσούκ), Λανχ (67′ Σκοβ Όλσεν).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο