fbpx

Αλαφούζος κατά Μαρινάκη, Μπαλτάκου, Κλάτενμπεργκ, ΑΕΚ

Αλαφούζος κατά Μαρινάκη, Μπαλτάκου, Κλάτενμπεργκ, ΑΕΚ

Για πρώτη φορά ο Γιάννης Αλαφούζος συμμετείχε στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για να υπερασπιστεί δυναμικά τον Παναθηναϊκό έναντι του ποδοσφαιρικού παρασκηνίου και επιτέθηκε κατά του προέδρου του Συνεταιρισμού Β. Μαρινάκη, του προέδρου της ΕΠΟ Τ. Μπαλτάκου, του πρώην αρχιδιαιτητή Μ. Κλάτενμπεργκ και έμμεσα της ΑΕΚ.

«Μας έχει ενοχλήσει πολύ ότι η διοργανώτρια συνέστησε εταιρεία για την επαγγελματική διαιτησία, χωρίς να γίνει πρώτα συζήτηση στη Σούπερ Λίγκα. Αυτά τα θέματα συζητούνται στο συμβούλιο και παίρνονται αποφάσεις», είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ρίχνοντας ουσιαστικά βολές κατά του προέδρου της λίγκας, Β. Μαρινάκη. Και συνέχισε στο ίδιο… τέμπο με φουλ επίθεση: «Κάποια παράκεντρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάνε για τον Παναθηναϊκό, ότι χρησιμοποιούμε δήθεν αθέμιτα μέσα, όταν η χώρα είναι πολύ μικρή και ξέρουν όλοι ότι εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με διαιτητές. Αντιθέτως στη Λαμία είχαμε τον διαιτητή Φωτιά που επέτρεψε το πολύ σκληρό παιχνίδι, το οποίο είχε συνέπεια τους σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών μας, ενώ εκείνος ορίστηκε κανονικά μετά από μία εβδομάδα».

Ο Γ. Αλαφούζος έριξε βολές και κατά των Κλάτενμπεργκ, Μπαλτάκου «Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για τον Κλάτενμπεργκ, τόσο για το παρόν, όσο και το παρελθόν, αλλά και για τον Μπαλτάκο», είπε ως αιχμή τόσο για τον ορισμό του Φωτιά στο παιχνίδι με την Λαμία, όσο και για την μη τιμωρία του.

Σε εκείνο το σημείο τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της Λαμίας Γιώργος Κασναφέρης που υποστήριξε: «Πρέπει να συγχαρούμε τον Παναθηναϊκό για την πορεία του. Η Λαμία δεν παίζει αντιαθλητικά. Οι τραυματισμοί προέκυψαν από ατυχία: ο ένας ήταν από στραβοπάτημα και του Ιωαννίδη από μία μονομαχία στον αέρα με τον Κορνέζο. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο». Ο Αλαφούζος πήρε και πάλι τον λόγο και του απάντησε λέγοντάς πως «ήμουν σαφής σε αυτό που είπα. Δεν κατηγόρησα τη Λαμία, αλλά τον διαιτητή που δεν πήρε μέτρα στον πειθαρχικό έλεγχο κι έτσι επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές που δεν τιμωρούνταν να μπορούν να παίξουν πιο σκληρά. Εμάς το πρόβλημά μας είναι γιατί δεν τον τιμώρησαν και μετά από μία εβδομάδα ορίστηκε πάλι κανονικά».

Καταλήγοντας ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι το 50-50. Δέκα χρόνια τώρα ξέρετε τη στάση μας. Εμείς κ. Κασναφέρη δεν κυνηγάμε διαιτητές, ούτε χρηματίζουμε δημοσιογράφους όπως ενδεχομένως κάνουν οι σύμμαχοί σας»! Ως σύμμαχος της Λαμίας προφανώς εννοούσε την ΑΕΚ…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο