fbpx

Βραζιλία: Αιχμές του Ζουνίνιο προς τον Νεϊμάρ

Βραζιλία: Αιχμές του Ζουνίνιο προς τον Νεϊμάρ

Ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο άφησε αιχμές κατά του Νεϊμάρ Τζούνιορ, για την επιλογή του να στηρίξει τον Ζαΐρ Μπολσονάρο στις εκλογές της Βραζιλίας.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δε δίστασε να τονίσει πως του προκαλεί αηδία αυτή η επιλογή του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ζουνίνιο τόνισε πως όλοι οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές προέρχονται από τις χαμηλές τάξεις της κοινωνίας της χώρας και πως δε γίνεται να περνούν στην άλλη πλευρά και να τάσσονται στο πλευρό όσων εκμεταλλεύονται τους φτωχούς. Πέρα από τον Νεϊμάρ, την υποψηφιότητα του ακροδεξιού Μπονσονάρο υποστήριξαν οι Ριβάλντο, Ντάνι Άλβες, Λούκας Μόουρα και Φελίπε Μέλο.

Ο Ζουνίνιο δήλωσε: «Σιχαίνομαι να βλέπω παίκτες όπως ο Νεϊμάρ να υποστηρίζουν φασίστες. Όλο εμείς προερχόμαστε από χαμηλά, πώς μπορείς να περάσεις στην άλλη πλευρά; Πρέπει πάνω από όλα να έχεις αξιοπρέπεια. Ο Μπολσονάρο άνοιξε πολλές φορές το στόμα του και μίλησε με προκατάληψη. Πολλοί υποστηρικτές του όπως ο Νεϊμάρ σκέφτονται ότι έφτασαν εκεί που έφτασαν με τη δουλειά και το ταλέντο τους. Έχουν κάθε δικαίωμα να το πιστεύουν αυτό, αλλά ξεχνούν ότι κάποτε ήταν φτωχοί. Όταν ζεις ανάμεσα στην ελίτ, αυτό κυριαρχεί στη σκέψη σου. Εγώ είμαι στο πλευρό των απλών ανθρώπων».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο