fbpx

Παναθηναϊκός: Τα ρεκόρ που… έρχονται

Παναθηναϊκός: Τα ρεκόρ που… έρχονται

Την απόλυτη πορεία του στη φετινή Super League 1, συνεχίζει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» έφυγαν με ένα άνετο διπλό από τον Βόλο, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 5-1, γνωρίζοντας παράλληλα την αποθέωση από τους 15 και πλέον χιλιάδες φίλους τους, που γέμισαν το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφτασε τις 10 συνεχόμενες, επίδοση που αποτελεί και την κορυφαία στην ιστορία του Συλλόγου.

Ακόμη είναι μακριά το απόλυτο ρεκόρ εκκίνησης στο πρωτάθλημα, που είναι το 17/17 του Ολυμπιακού τη σεζόν 2015/16. Πιο κοντά για τον Παναθηναϊκό είναι αυτή τη στιγμή το ρεκόρ του «τριφυλλιού» για σερί νίκες σε οποιαδήποτε στιγμή της σεζόν. Αυτό είναι οι 13 σερί νίκες, που είχαν πετύχει δύο φορές στο παρελθόν: στο φινάλε της περιόδου 1959/60 μαζί με το μπαράζ τίτλου με την ΑΕΚ και στον δεύτερο γύρο του αήττητου πρωταθλήματος το 1963/64.

Πέρα από την ιστορική εκκίνηση σε νίκες, οι «πράσινοι» για πρώτη φορά στην ιστορία τους έχουν δεχτεί μόλις τρία γκολ στις δέκα πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Έτσι κατέρριψαν την προηγούμενη επίδοση των τριών γκολ που είχαν δεχτεί σε τρεις σεζόν, το 1967, το 1970 και το 2007

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο