fbpx

Ολυμπιακός: Σοκ με Βαλμπουενά – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Ολυμπιακός: Σοκ με Βαλμπουενά – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους δυο μήνες, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ανακοίνωσε μέσω Twitter τον τραυματισμό του, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης έως τις αρχές Ιανουαρίου. Ο έμπειρος άσος υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν το μεγάλο μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» αν και τραυματίας συνέχισε στο παιχνίδι, καθώς ο Μίτσελ δεν είχε δικαίωμα για άλλη αλλαγή. Προκειμένου να μην αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες, ο Γάλλος παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και στη συνέχεια πήγε στα αποδυτήρια με τη βουβή οιμωγή του πόνου να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του…

Χαρακτηριστικά, ο Βαλμπουενά αναφέρει: «Έχω δυσάρεστα νέα. Ο τραυματισμός μου είναι πιο σοβαρός από ότι αρχικά πιστεύαμε και θα χρειαστεί να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Θα παραμείνω εκτός δράσης για 8 εβδομάδες, αλλά όπως πάντα, θα δουλέψω σκληρά, με στόχο επιστρέψω το συντομότερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας. Σας αγαπώ. Πάμε Ολυμπιακέ».

Το σχετικό tweet:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο