fbpx

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο… διαφορετικός Ράσφορντ και η «ενέργεια» στο «Όλντ Τράφορντ»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο… διαφορετικός Ράσφορντ και η «ενέργεια» στο «Όλντ Τράφορντ»

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, δήλωσε ότι πλέον, υπάρχει μια διαφορετική ενέργεια στον σύλλογο και ότι έχει μεγάλο κίνητρο, αφού οι κακές εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν, έθεσαν αμφιβολίες για το μέλλον του στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Ράσφορντ σημείωσε το 100ο του γκολ για τον σύλλογο στην Κυριακάτικη νίκη επί της Γουέστ Χαμ (1-0) και έγινε ο πρώτος παίκτης της Γιουνάιτεντ που φτάνει το συγκεκριμένο ορόσημο μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ το 2009.

Μάλιστα, μέσα σε 12 αγωνιστικές ο Άγγλος επιθετικός, έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα, όσα είχε σημειώσει σε ολόκληρο το πρωτάθλημα πέρυσι, ενώ ο 25χρονος άσος, είχε συνολικά μόλις πέντε γκολ σε 32 ματς την περασμένη σεζόν.

«Υπάρχει μια εντελώς διαφορετική ενέργεια γύρω από τον σύλλογο και το προπονητικό κέντρο», είπε ο Ράσφορντ στο Sky Sports και συνέχισε: «Νιώθω καλύτερα εγκεφαλικά και νιώθω πραγματικά κίνητρο τώρα. Πέρυσι αντιμετώπιζα ψυχολογικά προβλήματα. Δεν ήταν μόνο λόγω της δικής μου απόδοσης, αλλά και λόγω πραγμάτων που συνέβαιναν εκτός γηπέδου. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά από την περασμένη σεζόν.

Καταλαβαίνω ότι είναι δουλειά σας να μιλάτε για το τι συμβαίνει στο γήπεδο, αλλά οι παίκτες, πρέπει να ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για κάθε παιχνίδι. Συχνά την περασμένη σεζόν, δεν ήμουν έτοιμος, οπότε δεν με εξέπληξαν κάποια από αυτά που συνέβαιναν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο