fbpx

Ερμής Ζωγράφου-Λάρισα Futsal 11-5: Διέλυσε τους νεοφώτιστους ο Ερμής με πλουραλισμό στο σκοράρισμα

Ερμής Ζωγράφου-Λάρισα Futsal 11-5: Διέλυσε τους νεοφώτιστους ο Ερμής με πλουραλισμό στο σκοράρισμα

“Βροχή” από γκολ στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια, ανάμεσα σε Ερμή Ζωγράφου και Λάρισα Futsal, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με το ευρύ 11-5, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League.

Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα, μετρά 8 βαθμούς, μετά από 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, και βρίσκεται πλέον μόνη στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε αντίθεση με τους νεοφώτιστους του Θεσσαλικού Κάμπου, που παραμένουν στους 3 βαθμούς, παίζοντας, όμως, ανοιχτό και διασκεδαστικό ποδόσφαιρο.

Το παιχνίδι, θα μπορούσε να πει κανείς, πως είχε κριθεί από το 1ο ημίχρονο, μιας και το σκορ της ανάπαυλας ήταν στο 6-0, υπέρ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, σημειώθηκαν άλλα 11(!) τέρματα, σε ένα ματς που άπαντες ευχαριστήθηκαν, μιας και δε συναντά κανείς εύκολα παιχνίδι που να μπαίνουν τόσα πολλά γκολ.

Ο Τσέπας ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με καρέ τερμάτων (10′, 11′, 12′, 35′), από 2 πέτυχαν οι Τσέλιος (15′, 27′) και Καρανταλής (13′, 26′) και από ένα οι Κολέντζος (24′), Οικονομίδης (36′) και Κουνταρδάς (19′).

Για τους φιλοξενούμενους, που για μία ακόμα φορά δείχνουν πως έχουν αξιόπιστες επιθετικές λύσεις, ο Λιλολάρι σημείωσε 2 γκολ (33′ και 38′) και από ένα οι Τσιάτας (29′), Μανίκος (23′) και Γκατζούλης (37′).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο