fbpx

ΑΣΕ Δούκας-Νέο Ικόνιο 4-1: “Ντόρτια” στο ρελαντί για τους νταμπλούχους

ΑΣΕ Δούκας-Νέο Ικόνιο 4-1: “Ντόρτια” στο ρελαντί για τους νταμπλούχους

Ασταμάτητο το… τρένο του ΑΣΕ Δούκα, που επικράτησε με 4-1 του Νέου Ικόνιου, στο κλειστό του Κορυδαλλού, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, χωρίς να πατήσει το γκάζι, για να φτάσει τις 4 διαδοχικές νίκες.

Η ομάδα του Γιάννη Μοστριού συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, παιχνίδια, κρατώντας περισσότερο την ουσία στο χθεσινό τους παιχνίδι, κόντρα σε έναν αντίπαλο που στάθηκε αξιοπρεπώς, και θα διεκδικήσει βαθμούς με περισσότερες αξιώσεις σε άλλες αναμετρήσεις.

Ο Τσίνας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσει ο Χονδρουδάκης για την ομάδα του Περάματος, και να φέρει αναταράξεις στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Περέιρα και ο Τσίνας (ξανά) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ανάπαυλας, με τους “μπλε” να διατηρούν ένα μικρό “μαξιλαράκι” ενόψει της επανάληψης.

Ο Φλώρος ήταν αυτό που πέτυχε το 4ο γκολ για τον ΑΣΕΔ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο δίνει +3 βαθμούς στους νταμπλούχους, στο δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στους 3 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο