fbpx

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 2-1: Σεφτέ στις νίκες οι Βοιωτοί

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 2-1: Σεφτέ στις νίκες οι Βοιωτοί

Χρειάστηκε να φτάσουμε στη 10η αγωνιστική στη Super League για να χαρεί την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου με 2-1.

Ο Λεβαδειακός μετά το πρώτο δεκάλεπτο άρχισε να ανεβαίνει περισσότερο στο γήπεδο και αφού έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Νίκα, στο 25΄με κεφαλιά του ίδιου παίκτη από σέντρα του Τσάπρα άνοιξε το σκορ. Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος δεν φάνηκε καθόλου επιθετικά ακόμη κι όταν δέχθηκε το γκολ, αφού η άμυνα των Βοιωτών ήταν υποδειγματική.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ατρόμητος αναγκαστικά βγήκε στην επίθεση και στο 52’ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ρομπάιγ βρέθηκε σε θέση βολής και από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Οι Περιστεριώτες πίεζαν περισσότερο με την πάροδο του χρόνου καθώς οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν αρκετά και στο 65’ με καταπληκτική ατομική προσπάθεια και σουτ, ο Ρομπάιγ ισοφάρισε σε 1-1. Τρία λεπτά μετά ο Ντε Μποκ προσπάθησε με τακουνάκι να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ αλλά η μπάλα αποκρούστηκε.

Όμως στο 74’ ο Λεβαδειακός σε μια ξαφνική αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μουτίνιο από τον Χατζησαΐα, το εκτέλεσε ο παθών κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Λεβαδειακός δεν πτοήθηκε και συνέχισε να πιέζει τον Ατρόμητο που έδειξε ότι βολεύτηκε μετά το 1-1 και στο 79΄πάλι ο Τσάπρας έκανε το γύρισμα και ο Σκβάρκα από κοντά ανενόχλητος έκανε το 2-1. Δύο λεπτά μετά, ο Βρακάς με σουτ λίγο άουτ απείλησε και με τρίτο γκολ, χωρίς μέχρι το φινάλε να αλλάξει κάτι στον αγώνα.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος «κιτρίνισε» τους Λιάγκα, Σουάρεθ, Τσάπρα, Γκονζάλεθ, Κούεν, Γιαννιώτη, Σκβάρκα, Κεσχρίντα, Τζημόπουλο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Μπάχανακ, Βρακάς (90’ Τζημόπουλος), Μεχία (56’ Σκβάρκα), Χάμοντ, Μουτίνιο, Πέτρε (56’ Λούα Λουα), Νίκας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (64’ Φρίντγιονσον), Κούεν (82’ Κωτσόπουλος), Γκονζάλεθ, Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (64’ Τζαβίδας).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο