fbpx

Παλάσιος: «Διορθώνουμε τα λάθη μας και παίζουμε με ψυχή»

Παλάσιος: «Διορθώνουμε τα λάθη μας και παίζουμε με ψυχή»

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος τόνισε πως η δουλειά των «πράσινων» στις προπονήσεις φαίνεται στο γήπεδο.

Ο Αργεντινός μεσοεοπιθετικός και σκόρερ των δυο από τα πέντε γκολ του Παναθηναϊκού στη νίκη 5-1 επί του Βόλου ΝΠΣ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επικείμενο ντέρμπι των «αιωνίων» για το οποίο τόνισε πως είναι ένας ακόμα τελικό για την ομάδα και πως όλοι στο «πράσινο στρατόπεδο» θέλουν τη νίκη. Αναλυτικά, ο Παλάσιος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Όλα συμβαίνουν λόγω της προπόνησης, βελτιωνόμαστε, έχουμε αυτοπεποίθηση και διορθώνουμε τα λάθη μας. Αφήνουμε την ψυχή μας στο γήπεδο και έρχονται οι νίκες που είναι πολύ σημαντικό, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και το 10 στα 10: «Είμαστε χαρούμενοι και ορεξάτοι, πάμε ολοένα και καλύτερα, αυτό που μας βοηθάει είναι τα καλά αποτελέσματα, έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και η στήριξή τους είναι πολύ σημαντική και τους θέλουμε στο πλευρό μας».

Για το επερχόμενο ντέρμπι «αιωνίων»: «Γνωρίζουμε πως είναι άλλος ένας τελικός. Θα παίξουμε για τη νίκη είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί είναι ένα ντέρμπι και θέλουμε τη νίκη μέσα στο γήπεδό μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο