fbpx

Ολυμπιακός-Λαμία: Να δείξει αντίδραση μετά το ευρωπαϊκό «αντίο» – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός-Λαμία: Να δείξει αντίδραση μετά το ευρωπαϊκό «αντίο» – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Μετά την ισοπαλία απέναντι στη Φράιμπουργκ και τον οριστικό αποκλεισμό του, από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Λαμία, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Οι Πειραιώτες θα ψάξουν τη νίκη έτσι ώστε να μην απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό, θέλοντας να βγάλουν και μια αγωνιστική αντίδραση.

Από την άλλη, η Λαμία έρχεται στον Πειραιά μετά τη «λευκή» ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον ΟΦΗ, ούσα στη 10η θέση της βαθμολογίας, με 8 βαθμούς και μόλις μία νίκη έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά, στη διάθεση του Μίτσελ επιστρέφουν οι Μαρσέλο και Παπασταθόπουλος, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους ταλαιπώρησαν, ενώ εκτός έμειναν Εμβιλά και Ρέτσος, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση.

Εκτός βρίσκεται και ο Γκάρι Ροντρίγκες, που υπέστη θλάση στην αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ, με τους Βρσάλικο, Λάιντνερ, Σισέ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί-Τζο, Μπόουλερ και Ντε Λα Φουέντε να μένουν επίσης εκτός 23άδας.

Από την άλλη, ο Τζιανλούκα Φέστα καλείται να ανταποκριθεί χωρίς τον τραυματία επιθετικό της, Μποάκι, αλλά και τους Τσιλούλη, Μπεχαράνο, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από Cosmote Sport 1HD.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο