fbpx

Άρης-ΟΦΗ 1-1: Πολύτιμος βαθμός για τους Κρητικούς στη Θεσσαλονίκη

Άρης-ΟΦΗ 1-1: Πολύτιμος βαθμός για τους Κρητικούς στη Θεσσαλονίκη

Ο ΟΦΗ πήρε παλικαρίσιο βαθμό στο «Κλ. Βικελίδης» για τη 10η αγωνιστική της Super League από τον Άρη (1-1), στο ντεμπούτο του Βάλντας Νταμπράουσκας στον πάγκο του.

Το πρώτο μέρος θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα καθώς οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε μάχες στη μεσαία γραμμή, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις. Μοναδικές στιγμές που αξίζουν αναφοράς ήταν ένα γκολ του Γκαρσία στο 36΄που ακυρώθηκε από το VAR γιατί ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος και η ευκαιρία του Γκρέι στο 44’ που πλάσαρε άουτ προ του Μανδά.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με ένα γκολ στο 49’, αποθέωση της ομαδικότητας. Η μπάλα πέρασε από τα πόδια πολλών παικτών του Νταμπράουσκας, με τον Λάρσον να κάνει το γύρισμα στη μικρή περιοχή, με τον Γκερέρο να στρώνει στον Τοράλ και εκείνον να εκτελεί τον Κουέστα με αριστερό πλασέ (0-1). Αυτό ήταν το 6ο γκολ που δέχεται ο Άρης σε έξι αγώνες με τον Πάρντιου στον πάγκο του.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΡΗΣ – ΟΦΗ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Πάντως οι Θεσσαλονικείς μπόρεσαν να αντιδράσουν και απάντησαν γρήγορα φέροντας το ματς στα ίσια. Ο Γκρέι υπό την πίεση των Βούρου, Μεγιάδο, έκανε καταπληκτικό «ψαλιδάκι» κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ (1-1). Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Άντρε Γκρέι έχει σκοράρει τα οκτώ από τα εννέα φετινά γκολ του στο «Κλ. Βικελίδης» κι αυτό ήταν το 4ο στο πρωτάθλημα.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΡΗΣ – ΟΦΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)

Οι Κρητικοί έφτασαν στο 63’ σε δεύτερο γκολ με τον Γκερέρο αλλά ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ του Τοράλ που του έκανε τη σέντρα. Οι δυο ομάδες ανοίχτηκαν πολύ στο τελευταίο 15λεπτο με στόχο το γκολ της νίκης, καθώς η ισοπαλία δεν βόλευε καμία από τις δύο και το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά με τον Άρη να είναι περισσότερο επιθετικός. Στο 86’ ο Καμάτσο έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-1 όταν από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή σούταρε ψηλά άουτ.

Ο διαιτητής Τζοβάρας «κιτρίνισε» τους Ντιουσέ, Τοράλ, Στάικο, Μπαλογιάννη, Τζου.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (77’ Μαζικού), Νταμπό (85’ Ντιοπ), Ετέμπο, Μαντσίνι (85’ Ιτούρμπε), Γκαρσία (64’ Καμάτσο), Μανού Γκαρθία, Γκρέι

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (90’ Θοράρινσον), Περέα, Μεγιάδο (77’ Ντουρμισάι), Ντιουσέ (64’ Στάικος), Τοράλ (77’ Θεοδοσουλάκης), Τζου, Γκερέρο

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο