fbpx

Ολυμπιακός: Χωρίς Εμβιλά και Ρέτσο κόντρα στη Λαμία

Ολυμπιακός: Χωρίς Εμβιλά και Ρέτσο κόντρα στη Λαμία

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τη Λαμία τους Γιαν Εμβιλά και Παναγιώτη Ρέτσο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση.

Επίσης, εκτός της αποστολής των Πειραιωτών για το ματς της δέκατης αγωνιστικής έμειναν οι Βρσάλικο, Λάιντνερ, Σισέ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο, Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε και Γκάρι Ροντρίγκες. Αντιθέτως, στην αποστολή επιστρέφουν οι Μαρσέλο και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον Έλληνα αμυντικό να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψουν οι Χάμες Ροντρίγκες και Σεντρίκ Μπακαμπού, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στη Φράιμπουργκ, καθώς δεν είχαν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση. Μετά το τέλος της, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά, οι 23 της αποστολής: Αγκ. Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Κούντε, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Το σχετικό tweet:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο