fbpx

Μπράτσος: «Πληρώσαμε όλα τα λάθη μας»

Μπράτσος: «Πληρώσαμε όλα τα λάθη μας»

Ο Κώστας Μπράτσος στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, τα οποία έδωσαν το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να φτάσει σε μια άνετη νίκη 5-1.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες του Βόλου, που θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει την εικόνα του αγώνα. Επίσης, αποκάλυψε πως έδωσε συγχαρητήρια στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και του εξέφρασε τον θαυμασμό του.

Χαρακτηριστικά, ο Μπράτσος δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική ομάδα και το γνωρίζαμε. Πληρώσαμε τα λάθη μας και κάποιες αδράνειες που είχαμε. Οι γραμμές μας άνοιξαν από την αυτοπεποίθηση που είχαμε για να πάρουμε κάτι από το ματς και το πληρώσαμε. Είναι οι ίδιοι παίκτες που μας έφτασαν εδώ και είχαμε κάνει αυτό το σερί. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είχαμε κάποιες ευκαιρίες με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και αν το ματς γινόταν 2-1 τότε ο Παναθηναϊκός θα άλλαζε συμπεριφορά. Από εκεί και πέρα αντί να γίνει το 2-1, έγινε το 3-0 για τον Παναθηναϊκό και τελείωσε. Έδωσα συγχαρητήρια και τον θαυμασμό μου στον Γιοβάνοβιτς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο