fbpx

Ιωνικός-Παναιτωλικός 1-1: Χωρίς νίκη σε 10 αγώνες οι γηπεδούχοι

Ιωνικός-Παναιτωλικός 1-1: Χωρίς νίκη σε 10 αγώνες οι γηπεδούχοι

Καθηλωμένος στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας χωρίς νίκη παρέμεινε ο Ιωνικός μετά τη νέα απώλεια βαθμών στο γήπεδο του, αφού ο Παναιτωλικός απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην 10η αγωνιστική της Super League.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς καθώς καίγεται για βαθμούς και κατάφερε μόλις στο 5’ με τον Μάντζη – μετά από ασίστ του Αοσμαν- που πλάσαρε εύστοχα τον Στεργιάκη, να ανοίξει το σκορ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο για να φτάσουν στην ισοφάριση και ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεσαν πολύ την άμυνα του Ιωνικού, κέρδισαν κόρνερ κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με εναέριο βολές του Κολοβού στο 16’.

Μετά το 20λεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι αλλά στο 29’ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι (ένα από τα πολλά που έχουν κάνει φέτος οι παίκτες του Ιωνικού και 3ο σερί μετά τα δυο που έκαναν στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ). Το πέναλτι έκανε ο Μύγας όταν η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του σε πάσα προς τον Καρέλη. Στο πέναλτι ευστόχησε ο Καρέλης (30’) κι έκανε το 1-1.

Στο β’ μέρος ο Ιωνικός ξεκίνησε έχοντας την κατοχή της μπάλας και σημείωσε με ένα γκολ στο 49’ που σωστά δεν μέτρησε ως οφσάιντ του σκόρερ Ελευθεριάδη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν τον Παναιτωλικό που αρκέστηκε στο ίδιο διάστημα σε ξαφνικές αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές στο 59’ ο Ντουάρτε με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη και δύο λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ του Ιωνικού είπε «όχι» σε ευκαιρία του Καρέλη.

Στο 79’ ο Σεμπά από το σημείο του πέναλτι ξόδεψε την ευκαιρία του Ιωνικού στέλνοντας τη μπάλα απελπιστικά άουτ. Και στις καθυστερήσεις ο Σενγκέλια έχασε τη μεγάλη ευκαιρία του Παναιτωλικού να πάρει το διπλό αλλά το σουτ που έκανε έφυγε λίγο άουτ.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου έδειξε κίτρινες στους Σάκιτς, Ρομαό, Μύγας, Λάρσον,

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας (86’ Αντούνες), Τσιγκρίνσκι, Σόουζα (46’ Κάνιας), Σάκιτς, Ρομάο, Φαντιγκά, Ελευθεριάδης (55’ Σεμπά), Λοβέρα, Αοσμαν (55’ Μεντόσα), Μάντζης (86’ Ιωαννίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτεσον (75’ Φλόρες), Κολοβός (83’ Γκαμπό), Ντουάρτε, Μόρσεϊ (89’ Σενγκέλια), Καρέλης (89’ Ζοάο Πέδρο).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο