fbpx

Futsal Super League, 4η αγωνιστική: Για τη διεύρυνση του σερί ο Δούκας – Ντέρμπι σε Βύρωνα και Πέραμα (pics)

Futsal Super League, 4η αγωνιστική: Για τη διεύρυνση του σερί ο Δούκας – Ντέρμπι σε Βύρωνα και Πέραμα (pics)

Προ των πυλών η 4η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε δύο δόσεις, καθώς 4 παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για την Κυριακή 30/10, και μόλις 1 για τη Δευτέρα 31/10.

Την αυλαία ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ Ερμής Ζωγράφου – Λάρισα Futsal στις 14:30, στο κλειστό «Αντώνης Φώτσης» στα Ιλίσια, με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν τη 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα, κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλίας.

Στις 19:00 ακολουθεί το παιχνίδι μεταξύ Κόμπρας και Αθήνας ’90, στο κλειστό του Βύρωνα, με τους γηπεδούχους να μετρούν ήδη 4 βαθμούς, προερχόμενοι από σημαντική νίκη επί του Πήγασου, την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το καλτσέτο βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία με 6 βαθμούς, χάνοντας στις λεπτομέρειες από τον Δούκα την περασμένη Κυριακή.

Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση μεταξύ του προαναφερόμενου Δούκα ΑΣΕ κόντρα στο Νέο Ικόνιο, στο κλειστό του Κορυδαλλού. Η αποστολή των φιλοξενούμενων θα είναι αρκετά δύσκολη, μιας και θα επιδιώξουν να αποσπάσουν τους πρώτους βαθμούς από τους περσινούς νταμπλούχους.

Τελευταίο ματς για την Κυριακή θα είναι αυτό ανάμεσα σε Πήγασος Αγίας Παρασκευής και Σαλαμίνα, στις 21:00 το βράδυ, με τους γηπεδούχους να μην έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης προς το παρόν, ενώ οι νησιώτες μετρούν μία νίκη και 2 ήττες, φιλοδοξώντας να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Τον επίλογο της αγωνιστικής θα γράψει η αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού Futsal και ΑΕΚ, στο κλειστό του Περάματος, τη Δευτέρα στις 21:00 το βράδυ. Οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν να βρουν τους πρώτους βαθμούς τους, κόντρα στην αήττητη ένωση, που την προηγούμενη εβδομάδα “φιλοδώρησε” τη Λάρισα με 12(!) γκολ.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League:

Κυριακή 30/10

14:30 Ερμής Ζωγράφου-Λάρισα Futsal
19:00 Κόμπρα ΑΠΣ-ΑΣ Αθήνα ’90
19:00 Δούκας ΑΣΕ-Νέο Ικόνιο
21:00 Πήγασος Αγίας Παρασκευής-Σαλαμίνα

Δευτέρα 31/10

21:00 Ολυμπιακός Futsal-ΑΕΚ

Η βαθμολογία (έως τώρα)

1. ΑΕΚ 9 βαθμοί
2. ΑΣΕ Δούκα 9 βαθμοί
3. Αθήνα ’90 6 βαθμοί
4. Ερμής Ζωγράφου 5 βαθμοί
5. Κόμπρα ΑΠΣ 4 βαθμοί
6. ΑΟ Σάλας Νέο Ικόνιο 3 βαθμοί
7. ΓΣ Σαλαμίνας 3 βαθμοί
8. Λάρισα Futsal 3 βαθμοί
9. Πήγασος Αγίας Παρασκευής 1 βαθμός
10. Ολυμπιακός Α.Σ. Σάλας 0 βαθμοί

https://futsal.apexsports.gr/2022/10/27/lythike-epitychos-to-zitima-tis-moriodotisis-dikaiosi-gia-ekatontades-athlites/
https://futsal.apexsports.gr/2022/10/27/i-anakoinosi-tis-pepss-gia-to-aisio-telos-sto-zitima-tis-moriodotisis-ton-athliton/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο