fbpx

Βινίσιους πενταετίας στην Ρεάλ Μαδρίτης

Βινίσιους πενταετίας στην Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Μαδρίτη μέχρι και το 2027 θα είναι ο Βινίσιους Τζούνιορ, αφού, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Ρεάλ έχει επεκτείνει από τον Ιούλιο τη συνεργασία της με τον Βραζιλιάνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει επέκταση συμβολαίου στον Βινίσιους εδώ και λίγους μήνες, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της As και της Marca στην Ισπανία, ο Βίνισιους ήδη από τον Ιούλιο έχει υπογράψει καινούριο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο «Μπερναμπέου» μέχρι το 2027. Ακόμα επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, πιθανότατα όμως, να γίνει μια κοινή μαζί με τους άλλους δύο Βραζιλιάνους που έχουν «δέσει» στην Μαδρίτη, Ροντρίγκο και Μιλιτάο.

Πάντως, ο «Βίνι» ήδη λαμβάνει τον μισθό του νέου συμβολαίου. Ο 22χρονος από πέρυσι έχει εκτοξευθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και μετράει συνολικά σε 187 εμφανίσεις 44 γκολ και 48 ασίστ.
Για αυτό τον λόγο οι Μαδριλένοι θέλησαν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του και για τα επόμενα πέντε χρόνια, βάζοντας τέλος στα όνειρα της Παρί Σεν Ζερμέν να αρπάξει τον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο